Football League: Ο Αγροτικός Αστέρας υποχρέωσε σε δεύτερη σερί ήττα τον Πανθρακικό μέσα στο απόρθητο μέχρι πρόσφατα σπίτι του

 

Πραγματοποιώντας κακή εμφάνιση, αν και προσπάθησε στο δεύτερο μέρος, ο Πανθρακικός ηττήθηκε με 0-1 στο ΔΑΚ Κομοτηνής από τον Αγροτικό Αστέρα, ο οποίος πέτυχε τη δεύτερη εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Ευόσμου «πάγωσε» την έδρα των Θρακιωτών μολις στο 4ο λεπτό, όταν ο Αργυρίου έβγαλε ωραία κάθετη μπάλα στον Γκέσιο, ο Γκαραβέλης έκανε άστοχη έξοδο, έξω από τη μεγάλη του περιοχή και από τα δεξιά όπως έκανε επίθεση ο Αγροτικός Αστέρα, ο Γκέσιος τον πέρασε και αν και ήταν πολύ πλάγια με ωραίο τεχνικό πλασέ άνοιξε το σκορ.

Στο 22΄ο Ηλιάδης έχασε μεγάλη ευκαιρία, όταν το σου που επιχείρησε έδιωξε ενστικτωδώς σε κόρνερ ο Γιακουμάκης. Στη φάση αυτή ο παίκτης του Πανθρακικού τραυματίστηκε και έγινε αναγκαστική αλλαγή, ενώ αύριο θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασης του..

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 49′ είχαν μία καλή στιγμή με τον Γκέσιο, ο οποίος έφυγε από τα αριστερά πίσω από την πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού, πέρασε και έναν αμυντικό, όμως αντί να πασάρει σούταρε μόνος του, με τον Γκαραβέλη να μπλοκάρει.

Στο 51′ είχαμε μία διπλή χαμένη ευκαιρία για τον Πανθρακικό. Αρχικά ύστερα από ωραία εκτέλεση φάουλ από τον Πλέγα, πετάχτηκε ο Γιακουμής και έδιωξε σε κόρνερ. Ο Πλέγας εκτέλεσε το κόρνερ, ο Πετρούσης με κεφαλιά προς τα πίσω βρήκε τον Μπουγαΐδη, ο οποίος σούταρε εξ επαφής, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 57′ σουτ του Ζυγκερίδη μέσα από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Γιακουμή, ο οποίος είχε πέσει ήδη κάτω για να μπλοκάρει.

Στο 75′ ύστερα από πάσα του Ζυγκερίδη στον Μπεκατώρο, ο τελευταίος σούταρε μέσα από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιακουμή. Στο 87′ ο Αγροτικός Αστέρας είχε μία πολύ καλή στιγμή, όταν ο Δεινόπαπας μπήκε στη μεγάλη περιοχή, όμως υπό την πίεση ενός αμυντικού και του Γκαραβέλη πλάσαρε άστοχα.

Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Πανθρακικός έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία για να κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας με τον Κάρδαρη, ο οποίος βγήκε τετ α τετ με τον Γιακουμή, όμως πλάσαρε πάνω στον τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα, στην τελευταία καλή στιγμή στο παιχνίδι.

 ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Γκαραβέλης, Κάρδαρης, Πετρούσης, Μπουγαΐδης, Πολίμος, Ηλιάδης (28′ Χαλκιαδάκης, 74′ Κυριαλάνης), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Μπεκατώρος, Μήλιος (65′ Νικόλτσης), Ζυγκερίδης.

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Γιακουμής, Αργυρίου, Κουκόλης (46′ Δεινόπαπας), Βαφέας, Γκότοβος, Χατζής, Τεγούσης, Ουνγιαλίδης, Φιλίπε (81′ Πάτο), Θεοδωρίδης (73′ Έππας), Γκέσιος.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΛΥΨΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΤΟ THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ