ΕΠΣ Έβρου: Και νέα αναβολή στα πρωταθλήματα λόγω κακοκαιρίας και κακών γηπέδων

 

Την απόφαση να αναβάλλει και αυτό το Σαββατοκύριακο τα πρωταθλήματα πήρε η Επιτροπή Πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Έβρου.

Η κακοκαιρία που επίκειται τις επόμενες ώρες, αλλά και η άσχημη κατάσταση των γηπέδων από το λιώσιμο του χιονιού και τις βροχές που έχουν επιβαρύνει τους αγωνιστικούς χώρους ανάγκασε την Ένωση να πάρει αυτή την απόφαση, καθώς τα περισσότερα γήπεδα θυμίζουν ήδη βούρκους και είναι σε άσχημη κατάσταση.

Έτσι και αλλιώς, η ΕΠΣ Έβρου δεν είχε ορίσει ημερομηνία επανέναρξης πρωταθλημάτων αλλά επ’ αόριστον αναστολή. Ωστόσο είχε διαφανεί ότι υπήρχε ενδεχόμενο να ξεκινήσουν τα πρωταθλήματα από αυτό το Σαββατοκύριακο. Τελικά πάνε ακόμα μια εβδομάδα πίσω και αν όλα πάνε καλά, θα έχουμε και πάλι αγωνιστική δράση το επόμενο Σαββατοκύριακο 28 και 29 Ιανουαρίου.

Φυσικά με δεδομένο ότι αναβάλλονται οι αγώνες των πρωταθλημάτων για δεύτερο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο, ενώ έχουν ήδη αναβληθεί και οι αγώνες του Κυπέλλου, δημιουργείται πρόβλημα με το πρόγραμμα, κυρίως του Κυπέλλου, καθώς θα πρέπει να βρεθούν κενές ημερομηνίες για να γίνουν οι αγώνες και να ολοκληρωθούν οι διοργανώσεις στις ημερομηνίες που πρέπει.