Photos: Έκοψαν την βασιλόπιτά τους για το 2017 οι παλαίμαχοι της ΑΕ Κομοτηνής

 

Πραγματοποιήθηκε στην λέσχη του συλλόγου της ΑΕ Κομοτηνής η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας παρουσία των μελών και πολύ κόσμου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “Χρόνου” μίλησε ο πρόεδρος των παλαιμάχων Γιάννης Μηλιατζόπουλος, αναφερόμενος στη χρονιά που πέρασε και τις δραστηριότητες του συλλόγου, οι οποίες ήταν πάρα πολλές εντός και εκτός συνόρων και υπενθύμισε στους παρευρισκομένους για τη διοργάνωση του ετήσιου χορού που παραδοσιακά γίνεται κάθε χρόνο την Τσικνοπέμπτη.

Κατόπιν έγινε η βράβευση δυο παλιών προεδρων της ομαδας για την προσφορά τους στο σύλλογο αλλά και την εν γένει προσφορά τους στον αθλητισμό του Νομού. Πρόκειται για τον Κώστα Λιούρτα και τον Σπύρο Πυργίδη, οι οποίοι, παραλαμβάνοντας τις πλακέτες τους, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένοι για την τιμή που τους έγινε.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος, αφού έκοψε την πίτα και μοίρασε τα κομμάτια στους προσκεκλημένους, έδωσε το λόγο στον επίτιμο πρόεδρο, τον 84χρονο Δημήτρη Καραμάνο, ο οποίος βαθιά συγκινημένος αναφέρθηκε στο οικογενειακό κλίμα, στην ομόνοια και σύμπνοια που υπάρχει επί σειρά ετών στην ομάδα που είναι και το μυστικό της επιτυχίας, ώστε να μένει ο σύλλογος όρθιος στις δύσκολες αυτές στιγμές χωρίς την οικονομική βοήθεια κανενός, πλην των μελών του. Ευχήθηκε σε όλους να ζήσουν και αυτοί τις ιδιαίτερες στιγμές που αυτός έχει ζήσει και συνεχίζει να ζει μέχρι και σήμερα.

Στο τέλος η Διοίκηση παρέθεσε δείπνο σε όλους τους παρευρισκομένους. Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους παλιές δόξες και πρόεδροι – παράγοντες της ΑΕΚ οι Κωνσταντίνος Μαρσίδης, Διαμαντής Κοντόπουλος, Χρήστος Συμεωνίδης, Γιάννης Κετιπίδης και Βασίλης Ψημενίδης. Δείτε παρακάτω φωτορεπορταζ μέσα από την εκδήλωση μέσα από την ιστοσελίδα των παλαιμάχων της ΑΕ Κομοτηνής.