Football League: Ο Αη Βασίλης θα βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής την Τετάρτη

 

Το κοινωνικό του πρόσωπο θα δείξει για ακόμα μία φορά ο Πανθρακικός, ο οποίος για δεύτερη συνεχομενη χρονιά συμμετέχει στην εθελοντική δράση “Ο Αη Βασίλης άργησε μία μέρα”.

Στην είσοδο του ΔΑΚ Κομοτηνής θα υπάρχουν την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου κατά τη διάρκεια της εντός έδρας αναμέτρησης με τον Αγροτικό Αστέρα σάκοι, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διατεθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, τα οποία θαδιατεθούν στη συνέχεια σε άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανθρακικού:

Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Πανθρακικός γίνεται… «συμπαίκτης» της εθελοντικής δράσης Κομοτηναίων «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα»!

Πιο συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League 2016-17 με τον Αγροτικό Αστέρα, στην είσοδο του ΔΑΚ Κομοτηνής θα υπάρχει ειδικός σάκος, ώστε να συγκεντρωθούν τρόφιμα που θα διατεθούν στην κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Κομοτηνής, στο πλαίσιο της εθελοντικής δράσης «Ο Άη Βασίλης άργησε μία μέρα», που διεξάγεται φέτος για 5η χρονιά!

Έτσι, ο Πανθρακικός μας δείχνει άλλη μία φορά στην πράξη πως δεν είναι απλώς μία ομάδα, αλλά ενεργό μέλος της κοινωνίας της Κομοτηνής, κι η Πράσινη Οικογένεια καλείται να γεμίσει το σάκο του ΔΑΚ με τρόφιμα, στηρίζοντας οικογένειες που το έχουν ανάγκη!

Περισσότερες πληροφορίες για το #santaislate: https://www.facebook.com/santa.is.late.komotini/