B’ Εθνική: Στo Εύμοιρο με Ερμή Λαγκαδά η Ασπίδα! Οι διαιτητές και οι κομισάριοι σε όλα τα παιχνίδια της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής

 

Με τους αγώνες της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής συνεχίζεται την Τετάρτη το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Ανδρών, με την Ασπίδα Ξάνθης να υποδέχεται στο Εύμοιρο τον Ερμή Λαγκαδά. 

Η Ασπίδα για ένα ακόμα εκτός έδρας παιχνίδι έπαιξε πολύ καλά την Κυριακή, έφτασε κοντά στη νίκη, όμως ηττήθηκε και πάλι στις λεπτομέρειες, αυτή τη φορά από το Ανατόλια. Η αυριανή αναμέτρηση είναι κρίσιμη για την ομάδα της Ξάνθης, η οποία θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την έδρα της και με τη βοήθεια του κόσμου να φτάσει στη νίκη.

Διαιτητές της αναμέτρησης στο Εύμοιρο είναι οι Ελευθεριάδης και Παπαγεωργίου από το Σύνδεσμο Κιλκίς. Επίσης οι Παπαγερίδης και Ντούρας από το Σύνδεσμο Θράκης θα είναι διαιτητές στην αναμέτρηση Στρατώνι – Ανατόλια.

Όλοι οι αγώνες της αγωνιστικής της Τετάρτης ξεκινάνε στις 17:00 το απόγευμα, εκτός από τις αναμέτρησεις Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Λαγκαδά και Πιερικός Αρχέλαος – Χαρίλαος Τρικούπης. Αναλυτικά το πρόγραμμα και οι διαιτητές της εξ αναβολής 13ης αγωνιστικής έχουν ως εξής (ο αγώνας της Ασπίδας ζωντανά από το ThrakiSportS):

Κ.Γ. Δ. Διαμαντίδης:  Καστοριά – Ερμής Αγιάς (Λιότσιος-Μελανίδης (Βόντζας))

ΣΣ Κατερίνης:  Πιερικός Αρχέλαος – Χαρίλαος Τρικούπης (Τσιρτσιμάλης-Τσοκόλης (Παπαπέτρου))

Κ.Γ. Καρδίτσας:  Καρδίτσα – Ευρώπη Πευκοχωρίου (Σιμητόπουλος-Ευφραιμίδης (Κουσαϊτης))

ΔΑΚ Βικέλας:  Φίλιππος Βέροιας – ΧΑΝΘ (Γερακίνης-Δημάδης (Μελανίδης))

Κ.Γ. Αρναίας:  Στρατώνι – Ανατόλια (Παπαγερίδης-Ντούρας (Παπαγεωργίου))

Χρ. Χριστοδούλου:  Ασπίδα Ξάνθης – Ερμής Λαγκαδά (Ελευθεριάδης-Παπαγεωργίου (Σαλικίδης))

ΔΑΚ Αγρινίου:  Αγρίνιο – Αίαντας Ευόσμου (Κωνσταντινόπουλος-Καρακάσης (Σοφιανοπούλου))

Κ.Γ. Πολυγυρου:  Πολύγυρος – Γέφυρα (Φακίτσας-Ξέρας (Σακελαρίου))

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ