Η κοπή της πίτας των Xanthi Runners και οι βραβεύσεις για τον 3ο Δημοκρίτειο Ημιμαραθώνιο

 

Παρουσία πλήθους κόσμου, πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή σε γνωστό ξενοδοχείο της Ξάνθης η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Xanthi Runners.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Γιάννης Πυργελής, αφού ευχαρίστησε τα μέλη του για την μαζική ανταπόκριση στο κάλεσμα, ευχήθηκε για μια υγιή και πλούσια αγωνιστική χρονιά για το 2017, αλλά και την εκπλήρωση των στόχων του καθενός ξεχωριστά.

Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο έφορος του συλλόγου Λεωνίδας Ξανθόπουλος ο οποίος αναφέρθηκε στα πεπραγμένα του 2016,  ανέπτυξε τις σκέψεις του για την πορεία του συλλόγου και έθεσε τις απόψεις του που έχουν να κάνουν με την οργάνωση και το μέλλον του Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου και ζήτησε την συμβολή αυτών που πραγματικά μπορούν και έχουν την διάθεση να βοηθήσουν το έργο της οργανωτικής επιτροπής με νέες ιδέες και πρόσθετους ρόλους.

Ακολούθησε σε ένα ευχάριστο και θερμό κλίμα, η ειδική τελετή βραβεύσεων των εθελοντών και των συλλόγων που στήριξαν και βοήθησαν με την παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του 3ου Δημοκρίτειου Ημιμαραθωνίου.

Αμέσως μετά το πέρας της τελετής βραβεύσεων ακολούθησε η κοπή της πίτας από τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Αναστασιάδη. Για την ιστορία το φλουρίέτυχε η Μαρία, μέλος του συλλόγου κερδιζοντας μια δωροεπιταγή 100€ και δώρα απο το γνωστό κατάστημα της πόλης. Η βραδιά έκλεισε με την ευχή και την προσδοκία όλων, το 2017 να φέρει σπουδαία πράγματα για τον σύλλογο.