Football League: Κληρώνει για την Κ19 του Πανθρακικού που νίκησε με ανατροπή το Ν. Σιδηροχώρι στην πρόβα τζενεράλε

 

Το προσεχές Σαββατοκύριακο έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Κ19 της Football League και ενόψει αυτής της έναρξης – επιτέλους- έχει προγραμματιστεί στις 12.00 το μεσημέρι της Τρίτης η κλήρωση.

Στο μεταξύ η ομάδα του Ζόραν Στοΐνοβιτς συνέχισε την προετοιμασία της με φιλικό παιχνίδι κόντρα στην Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Ο Πανθρακικός νίκησε με σκορ 3-2 με ανατροπή, καθώς βρέθηκε πίσω με 2-0. Το σκορ άνοιξε στο 40΄ ο Δερμεντζίδη με μακρινό σουτ ενώ στο 65′ είχαμε αυτογκόλ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Ντράτζη και προσπάθεια αμυντικού να διώξει ανεπιτυχώς την μπάλα.

Στο 67′ από κόρνερ του Λάζαρου Στοΐνοβιτς ο Αληοσμάν Τζεγκίζ με κοντινό σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 71΄ με πέναλτυ ο Μουρατίδης ισοφάρισε σε 2-2 και στο 72′ ο Γαλεάδης με προβολή έκανε το 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην φάση του τέταρτου τέρματος, ο Αμοιρόπουλος διαφώνησε με τον διαιτητή του ανεπίσημου φιλικού και αντίκρισε την κόκκινη κάρτα και έφυγε στα αποδυτήρια για να συνεχίσει τον αγώνα με 10 παίκτες η Δόξα, κάτι μη συνηθισμένο σε φιλικά.