Πολλά γκολ, πλούσιο θέαμα αλλά και πρόωρο τέλος λόγω… σκότους σε «φιλικό εξπρές» ανάμεσα σε Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου

Φιλική ισοπαλία είχαν ο Ορφέας Ξάνθης και ο Άρης Αβάτου που εντελώς αιφνιδιαστικά, την ώρα που αμφότερες οι ομάδες πραγματοποιούσαν το απόγευμα του Σαββάτου προπόνηση στο πλαστικό γήπεδο της ΕΠΣ Ξάνθης με αφορμή τις αναβολές στην Γ’ Εθνική και τα τοπικά πρωταθλήματα, αποφάσισαν να παίξουν μεταξύ τους ένα προπονητικό φιλικό. Πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Λάζαρος Μαυρόπουλος που παρέα με τον Θοδωρή Τορομανίδη ήλεγξαν το κέντρο και έδωσαν μεγάλο πλεονέκτημα στην ομάδα τους.

Λόγω του προχωρημένου της ώρας μάλιστα, όταν ελήφθη η απόφαση, προτίμησαν να παίξουν δύο 35λεπτα αλλά και το δεύτερο δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί καθώς άρχισε να πέφτει πυκνό το σκοτάδι – και παράλληλα να πέφτει και η θερμοκρασία μαζί του καθιστώντας επικίνδυνο τον αγωνιστικό χώρο. Έτσι ο αγώνας έληξε ολίγον πριν την ώρα του!

Μέχρι να συμβεί αυτό, πάντως, οι δυο ομάδες πρόλαβαν στο ενδιάμεσο να χαρίσουν πλούσιο θέαμα στους… συμπαίκτες τους που παρακολουθούσαν από τους πάγκους, επιτυγχάνοντας συνολικά τέσσερα τέρματα και δίνοντας την ευκαιρία στους προπονητές για χρήσιμα συμπεράσματα.

Ο Ορφέας προηγήθηκε δύο φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν κατάφερε να κρατήσει αυτό το προβάδισμα, αφού και τις δύο φορές ο Άρης Αβάτου είχε απάντηση. Πρώτος σκόραρε για την ομάδα του Ορφέα ο Γιάννης Καραγκιόζης και το ημίχρονο έληξε με αυτό το προβάδισμα. Με την έναρξη της επανάληψης ο Θωμαΐδης ισοφάρισε για τους πρωτοπόρους της Α1 ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά μετά ήταν η σειρά του Τορομανίδη να σκοράρει και να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Ορφέα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χαριτίδης με ένα ωραίο σουτ.