Γ’ Εθνική: Ο “καυτός” Γενάρης της ΑΕ Κομοτηνής που θα κρίνει τον στόχο της ανόδου

 

Τέσσερις πολύ δύσκολες αναμετρήσεις, εκ των οποίων οι τρεις είναι με ομάδες που θεωρητικά έχουν τον ίδιο στόχο με αυτή, θα δώσει μέσα σε διάστημα δεκατεσσάρων ημερών η ΑΕ Κομοτηνής.

Η αρχή γίνεται την Κυριακή 15 Ιανουαρίου με την εκτός έδρας αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη με τον Μαντουλίδη, ενώ στη συνέχεια η ομάδα της Κομοτηνής φιλοξενεί τρεις ομάδες που βρίσκονται μαζί της στο βαθμολογικό πίνακα.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έρχεται στην Κομοτηνή η Χαλκηδόνα για το εξ αναβολής παιχνίδι της 11η αγωνιστικής, με την ομάδα από τη Θεσσαλονίκη να βρίσκεται ένα βαθμό κάτω από την ΑΕ Κομοτηνής.

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου η ομάδα της Κομοτηνής υποδέχεται τους Ικάρους Σερρών στο φινάλε του πρώτου γύρου, με την ομάδα των Σερρών να είναι ισόβαθμη αυτή τη στιγμή με την ομάδα της Κομοτηνής στην πρώτη θέση.

Τέλος στις 29 Ιανουαρίου επισκέπτεται την Κομοτηνή ο Παναθλητικός στην αυλαία του δευτέρου γύρου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να είναι επίσης ισόβαθμη αυτή τη στιγμή με την ομάδα της Κομοτηνής και να έχει το αβαντάζ της νίκης στην πρεμιέρα με 68-47. Αυτή είναι άλλωστε και η μοναδική μέχρι στιγμής ήττα της ΑΕ Κομοτηνής στο πρωτάθλημα.

Όπως καταλαβαίνει κανείς πρόκειται για ένα δύσκολο και κομβικό πρόγραμμα, καθώς οποιοδήποτε στραβοπάτημα ενδεχομένως να αλλάξει τον στόχο της ομάδας της Κομοτηνής και από μία ομάδα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στις θέσεις ανόδου στη Β’ Εθνική να καταστεί μία ομάδα αδιάφορη, αν και ο δρόμος ακόμα είναι μακρύς.