Δύσκολη φιλική επικράτηση της Δόξας Προσκυνητών επί του ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Με αφορμή την αναβολή των αγώνων σε Γ’ Εθνική αλλά και ΕΠΣ Θράκης, η Δόξα Προσκυνητών και o ΠΑΟΚ Κοσμίου βρήκαν την ευκαιρία να κοντραριστούν σε μια ενδιαφέρουσα φιλική αναμέτρηση ανάμεσα στην περσινή πρωταθλήτρια Ροδόπης και νυν εκπρόσωπο του νομού στην Γ’ Εθνική και τον πρωτοπόρο του φετινού πρωταθλήματος.

Τη νίκη πήταν οι Προσκυνητές με 1-0 χάρη σε τέρμα του Καραγιαννίδη, ωστόσο αυτό ήταν το τελευταίο που μετρούσε σε αυτήν την αναμέτρηση, ο φιλικός χαρακτήρας της οποίας  έδωσε την ευκαιρία για αρκετές αλλαγές και από τους δύο προπονητές στις αρχικές ενδεκάδες των δύο ομάδων, ενώ ανεπίσημο ντεμπούτο έκαναν νεοαποκτηθέντες παίκτες και από τις δύο πλευρές. Συγκεκριμένα, οι Αραμπατζής και Δεληγιάννης για το Κόσμιο, ενώ για την Δόξα οι Κατσαρός και Καραγιαννίδης.

Μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, ο Καραγιαννίδης στην πρώτη του εμφάνιση με την νέα του ομάδα πέτυχε και το γκολ για να διαμορφώσει και το τελικό 1-0 υπέρ της Δόξας, που για την Κυριακή έχει κλείσει ήδη ένα ακόμα φιλικό αυτή τη φορά με τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου. Ο αγώνας του Σαββάτου είχε ρυθμό και θα έλεγε κανείς πως δεν φάνηκε η διαφορά κατηγορίας στην οποία αγωνίζονται οι δυο ομάδες, που όπως αναφέρει το rodopisports (από όπου και η φωτογραφία) είχαν ως κύριους εκφραστές τους Καμζέλα και Βάσκο οι Προσκυνητές και τους Αμέτ Ερκάν και Μορφακίδη το Κόσμιο.