Photos: 40 κλικ από την κοπή πίτας της Ξάνθης για το 2017! Οι τυχεροί των φλιουριών και οι βραβεύσεις των παλαιμάχων…

 

Την πίτα της για το 2017 έκοψε η Ξάνθη το βράδυ της Παρασκευής στο Le Chalet, μετά την απογευματινή προπόνηση, με την παρουσία του Μητροπολίτη Ξάνθης και Περιθωρίου κ. κ. Παντελεήμων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πολύς κόσμος, συμπεριλαμβανομένων και διάφορων παλαιμάχων του ΑΟΞ. Το παρών φυσικά στην κοπή της πίτας έδωσαν και οι ποδοσφαιριστές, μετά την απογευματινή προπόνηση προετοιμασίας για τον κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης και μετά την ομιλία του προέδρου Άρη Πιαλόγλου, η ΠΑΕ βράβευση τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές της Τάκη Μπέρτο, Γιώργο Μαρινάκη και Νίκο Κεχαγιά που παρέλαβαν πλακέτες τους από τους Νίκο Επιτρόπου, Γιώργο Μπερμπέρογλου και Άρη Πιαλόγλου αντίστοιχα.

Τυχεροί της βραδιάς ήταν οι Δήμος Μπαξεβανίδης από πλευράς ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ, ο βοηθός προπονητή Ντιέγκο Λόγκο από το τεχνικό επιτελείο ενώ στην Κ20 το φλουρί έτυχε στον Γιάννη Καλαϊτζίδη, στην Κ17 στον Δήμο Τενεκέ και στην Κ15 στον Κλέαρχο Κοντογιαννίδη που κέρδισαν δωροεπιταγές από καταστήματα της πόλης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του ThrakiSportS από την εκδήλωση στα Πηγάδια: