Α2 Ανδρών: Μεταγραφική ενίσχυση με τον Βλάνταν Βουγιάνοβιτς για τους Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης εν όψει δεύτερου γύρου!

 

Στην ανακοίνωση μιας μεταγραφής που θα βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουν για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στην Α2 κατηγορία προχώρησαν οι Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης, αφού ανακοίνωσαν την απόκτηση του πολύπειρου στην Ελλάδα Βλάνταν Βουγιάνοβιτς.

Η προσθήκη αυτή επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του ThrakiSportS για μεταγραφική ενίσχυση των Κυκλώπων (θυμηθείτε ΕΔΩ). Ο Σέρβος περιφερειακός ήρθε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2003 και ακολούθησε μια μακρά πορεία του στα Ελληνικά γήπεδα, οπότε με την εμπειρία του μπορέι να βοηθήσει ωστε οι Κύκλωπες να ξεφύγουν από την ουρά της βαθμολογίας.

«Ο Α.Σ Κύκλωπες Αλεξανδρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του Σέρβου παίκτη Βλάνταν Βουγιάνοβιτς. Ο Βλάνταν είναι 33 ετών, έχει ύψος 1,89, περιφερειακός, με μεγάλη εμπειρία από το Ελληνικό πρωτάθλημα. Ξεκίνησε την καριέρα του από την «Samot» Arandjelovac της Σερβίας και έχει αγωνιστεί στην Εθνική νέων της χώρας του.

Στην Ελλάδα ήρθε για πρώτη φορά το 2003 στον Κύδων Χανίνων και στη συνέχεια αγωνίστηκε για πολλά χρόνια και με μεγάλη επιτυχία σε ομάδες της Α1 και της Α2 (Ποσειδών Λουτρακίου, Βριλήσσια, Πρωτέας Άρτας).

Η επίσημη παρουσίασή του θα γίνει με συνέντευξη τύπου τη Κυριακή 15 Ιανουαρίου και ώρα 15:30 στο cafe EL MUNDO και το ντεμπούτο του με την ομάδα των Κυκλώπων θα το κάνει στο παιχνίδι με τον Φαίακα Κέρκυρας το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 20:00 στο κλειστό γήπεδο Αλεξανδρούπολης.»