Βραβεύει τον Χρήστο Πανόπουλο η Αντιπεριφέρεια Ξάνθης στην επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821

 

Με πρόταση του Αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη θα βραβευτεί ο μεγαλομέτοχος της Ξάνθης ο Χρήστος Πανόπουλος για τη προσφορά του στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά και στην ίδια τη πόλη και τον νομό Ξάνθης.

Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος σε ραδιοφωνικό σταθμό της πόλης. Συγκεκριμένα, ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτή Γραμμή» και μεταξύ άλλων θεμάτων, έκανε και στην συγκεκριμένη «αποκάλυψη». Όπως μάλιστα είπε ο κ. Ζαγναφέρης, είχε συνάντηση με τον Πανόπουλο στα Πηγάδια, στο περιθώριο της αναμέτρησης της περασμένης Κυριακής ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ολυμπιακό, όπου του εξέφρασε την σκέψη του «την οποία εκείνος δέχτηκε με μεγάλη χαρά και τιμή», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε στην εκπομπή.

Ο Χρήστος Πανόπουλος ανέλαβε τα ηνία της Ξάνθης στο μακρινό 1991 και έκτοτε, στα 28  χρόνια που αισίως συμπληρώνει στο τιμόνι του ΑΟΞ,  έχει επενδύσει στην ομάδα αλλά και στην περιοχή, με μεγαλύτερο έργο την ανάπλαση του χώρου στα Πηγάδια και την δημιουργία του ξενοδοχείου, του γηπέδου και του αθλητικού κέντρου. Η φετινή πορεία της Ξάνθης στα υψηλά στρώματα της Super League και τον Χρήστο Πανόπουλο να έχει μεγάλο μερίδιο σε αυτό, έπαιξε μεγάλο ρόλο στην απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης, που προφανώς τυγχάνει και της έγκρισης του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου.

Μάλιστα, ιδιαίτερη αξία έχει το γεγονός ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Μαρτίου, μια ιδιαίτερη επέτειο για όλους τους ΈΛληνες, αφού είναι η ημέρα εθνικής γιορτής για τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου αλλά κυρίως για την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης το 1821, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση θα είναι αποκλειστικά προς τιμήν του ισχυρού άνδρα της Ξάνθης. Ο σχεδιασμός της έχει ήδη ξεκινήσει και τον επιμελείται προσωπικά και ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης, καθώς θέλει να είναι όλα στην εντέλεια για την συγκεκριμένη εκδήλωση.