Νίκη πρωτιάς με τεσσάρα της Εθνικής Νέων του Παπάζογλου επί της Βουλγαρία (+video)

 

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση η Εθνική Νέων νίκησε με 4-0 τη Βουλγαρία στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του 29ου Τουρνουά Γκρανάτκιν, το οποίο διεξάγεται στην Αγία Πετρούπολη  και περιμένει τον αντίπαλο της στα προημιτελικά.

Με την νίκη της αυτή με 4-0 η Εθνική νεων παίρνει την πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού ως πρωτη από τον όμιλό της με 6 βαθμούς. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου Τατζικιστάν και Εσθονία έμειναν στο 1-1, αποτελεσμα που άφησε εκτός δυάδας και προκρισης τις δυο ομάδες.

Το σκορ ήταν 3-0 από το ημίχρονο, καθώς ο Τσίνγκος στο 3′, ο Χατζηδήμπας στο 16′ και ο Τζοβάρας στο 38′ είχαν φροντίσει από νωρίς να βάλουν την Εθνική μας σε θέση οδηγού. Το τελικό 4-0 έκανε στο 55′ ο Κωστανάσιος. Στο 71′ πέρασε στον αγωνιστικό χώρο ο Εβρίτης παίκτης της Ξάνθης Δημήτρης Παπάζογλου, ενώ το τέλος της αναμέτρησης βρήκε χαρούμενους και τους Βούλγαρους, οι οποίοι χάρη στο 1-1 που έφερε το Τατζικιστάν κατέκτησαν τη δεύτερη θέση του ομίλου.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιφτσής (88′ Βουτσέλας), Μπούσης, Μανωλάκης (71′ Παπάζογλου), Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης (62′ Δημητρίου), Πετράκης, Χατζηδήμπας (62′ Νούκαρης), Τσίγκος (71′ Δημήτρουλας), Καμπέτσης (62′ Χατζησταύρος), Κωστανάσιος (77′ Αναστόπουλος), Τζοβάρας.

Η τελική βαθμολογία του 1ου Ομίλου του Τουρνουά Γρανάτκιν:

1. Ελλάδα  8-1  6

2. Βουλγαρία  1-4  4

3. Τατζικιστάν  2-2  4

4. Εσθονία  1-5  2

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε όλη την αναμέτρηση με τη Βουλγαρία

https://www.youtube.com/watch?v=CC2WF0TTZhQ