Φιλανθρωπική αναμέτρηση της ΑΕ Κομοτηνής με… τις καφετέρειες, τα εστιατόρια και τα μπαρ της πόλης

 

Η εθελοντική δράση “Ο Αη Βασίλης άργησε μία μέρα” πραγματοποιείται στην Κομοτηνή για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά και το τμήμα μπάσκετ της ΑΕ Κομοτηνής συμμετέχει και φέτος στηρίζοντας τη δράση.

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στις 17:00 το απόγευμα η ομάδα μπάσκετ της Κομοτηνής θα αντιμετωπίσει τους επαγγελματίες της εστίασης της πόλης, οι οποίοι ονόμασαν την ομάδα τους Coffee Alert.

34 επαγγελματίες από καφέ, εστιατόρια και μπαρ της Κομοτηνής  στηρίζoυν τη δράση και θα βάλουν τις φανέλες και τα σορτσάκια τους για να αντιμετωπίσουν μία ομάδα της ΑΕ Κομοτηνής, που θα απαρτίζεται τόσο από παίκτες της ομάδας, αλλά και από παλαιμάχους και από το προπονητικό επιτελείο.

Στην είσοδο του κλειστού γυμναστηρίου θα υπάρχουν οι σάκοι του Άη Βασίλη, ενώ για να μπει κάποιος στο κλειστό θα πρέπει να έχει μαζί του συσκευασμένα τρόφιμα, για να γεμίσουν οι σάκοι, ενώ για τον ίδιο σκοπό θα δοθεί και μέρος από τα κέρδη του κυλικείου.

Τα τρόφιμα θα δοθούν στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου Κομοτηνής, οι οποίες θα τα διαθεσουν σε άπορους και αναξιοπαθούντες συμπολίτες. Παρακάτω δείτε τους παίκτες που θα απαρτίζουν την ομάδα Coffee Alert και ποια επιχείρηση εκπροσωπεί ο καθένας τους…