ΕΠΣ Έβρου: Με καριέρα στην Κρήτη και συμμετοχές στην Super League Νέων η πρώτη χειμερινή μεταγραφή για την ΑΕΔ!

 

Την πρώτη της μεταγραφή για τη χειμερινή περίοδο ολοκλήρωσε η ΑΕ Διδυμοτείχου, η οποία ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Αντωνίου.

Το καινούργιο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΔ είναι 23 χρονών και αγωνίζεται τόσο ως αριστερό όσο και ως δεξί χαφ, καθώς και ως σέντερ φορ.

Κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Ρεθυμνιακο, Σπήλι Ρεθύμνου, ΑΟ Ψηλορείτη και Αστέρα Ρεθύμνου, ενώ αγωνίστηκε επίσης και στις Κ20 του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, στα ηλικιακά πρωταθλήματα νέων της Super League. Φετος ξεκίνησε στην Α’ ΕΠΣ Ημαθίας και στην ΑΕ Αλεξάνδρειας .

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕ Διδυμοτείχου για την ολοκλήρωση της μεταγραφής:

Την πρώτη μεταγραφική κίνηση για την ενίσχυση της την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου ολοκλήρωσε πριν απο λίγη ωρα η ομαδα μας και ηρθε σε συμφωνία με τον έμπειρο 23 χρόνο Δημήτρη Αντώνιου που αγωνίζεται με την ιδια ευκολία στην θέση του δεξιού-αριστερού χάφ καθως και του Σέντερ Φορ, με πέρασμα απο ΑΕ Αλεξανδρειας, Ρεθυμνιακος (Δ εθνικη) Σπήλι, ΑΟ Ψηλορείτη και Αστέρα Ρεθύμνου (Α τοπικό), καθώς και με παρουσια στις Κ-20 του Ατρόμητου και του ΟΦΗ, ερχεται για να προσθέσει ακομα περισσότερη ποιότητα μεσοεπιθετικά στην ομαδα μας.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε υγεία και εκπλήρωση στόχων.

Καλώς ήρθες Δημήτρη. Συνεχίζουμε…