Προπόνηση με… χιόνια στην Ξάνθη αντί για τον αγώνα με τον ΟΦΗ που αναβλήθηκε οριστικά (+photos)

 

Όπως αναμενόταν και έχει καλύψει εκτενώς το ThrakiSportS, δεν διεξήχθη τελικά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος. Η ομάδα της Κρήτης δεν κατάφερε να φτάσει στην  Θράκη λόγω των καιρικών συνθηκών και έτσι η αναμέτρηση δεν ξεκίνησε ποτέ.

Για την ακρίβεια το διαιτητικό τρίο προσήλθε κανονικά στο γήπεδο, ο διαιτητής Στέφανος Κουμπαράκης άνοιξε κανονικά το φύλλο αγώνος, οι άνθρωποι της Ξάνθης παρέδωσαν κανονικά δελτία και δήλωσαν ενδεκάδα, ωστόσο απούσης της φιλοξενούμενης ομάδας δεν χρειάστηκε ούτε φόρμες να βγάλουν οι παίκτες για ζέσταμα και  το φύλλο αγώνος έκλεισε δέκα λεπτά μετά την προγραμματισμένη έναρξη.

Πλέον, η τύχη του αγώνα είναι στα χέρια της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εκείνη θα κληθεί να αποφασίσει εάν τα χαρτιά που θα καταθέσει ο ΟΦΗ για να αποδείξει ότι δεν μπορούσε να φτάσει στην Ξάνθη είναι αρκετά. Λογικά θα είναι, αφού η αποστολή του ΟΦΗ έφυγε κανονικά από την Κρήτη, έφτασε στην Αθήνα και… ξέμεινε εκεί.

Με την ευκαιρία πάντως, οι παίκτες της Ξάνθης έκαναν στο διπλανό βοηθητικό προπόνηση στα χιόνια και φυσικά, δεν παρέλειψαν να παίξουν χιονοπόλεμο, τόσο οι ίδιοι όσο και ο προπονητής του. Οι φωτογραφίες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές…