Πέρασαν τις διακοπές τους σε προπονητικό καμπ της Εθνικής στο Λουτράκι έξι αθλητές του Δημοκριτείου Κομοτηνής

 

Με συμμετοχή έξι παλαιστών του Δημοκριτείου Κομοτηνής ολοκληρώθηκε στο Λουτράκι το προπονητικό καμπ προετοιμασίας της Εθνικής Ομάδας Παίδων και Κορασίδων.

Ο λόγος για τους αθλητές της Ελευθέρας Νάρεκ Γκριγκοριάν, Αργύρη Γριγκοριάν, Τιγκράν Γριγκοριάν, Αντόν Ντοβκοπόλοβ και τις αθλήτριες Αθηνά Γιαγτζόγλου και Μαρία Νταμουτσίδου.

Για οκτώ μέρες βρέθηκαν οι κομοτηναίοι αθλητές και αθλήτριες στο Λουτράκι, αλλάζοντας ουσιαστικά εκεί χρόνο, αφού το οκταήμερο ξεκίνησε στα τέλη του 2016 και ολοκληρώθηκε την περασμένη εβδομάδα, πρώτη του 2017.

Στο καμπ συμμετείχαν 59 αθλητές και αθλήτριες που είχαν φτάσει στους τελικούς και είχαν καταλάβει είτε την 1η είτε την  2η θέση στα ηλικιακά αναπτυξιακά πρωταθλήματα του 2016.

Οι Εθνικές Ομάδες προετοιμάζονται για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα παίδων και κορασίδων που θα φιλοξενηθεί τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα.

Ομοσπονδιακοί προπονητές στην Ελληνορωμαϊκή είναι οι Χρήστος Κατσαρός, Αρτιόμ Κιουρεγκιάν, Αλέξης Κολιτσόπουλος και Γιάννης Παγκαλίδης ενώ στην Ελευθέρα οι Αμιράν Καρτνάνοφ και Χρήστος Σιδηρόπουλος για τους Παίδες και οι Παράσχος Δεσκουλίδης και Ανδρέας Χριστοδουλάκης για τις Κορασίδες