Έβαλαν ξαφνικά λουκέτο στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και «κλείδωσαν» παιδιά που έκαναν προπόνηση!!!

 

Σε μείζον θέμα εξελίχθηκε η απόφαση των αρμοδίων του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης να βάλουν λουκέτο στο κολυμβητήριο στα μισά της ημέρας, μετά την έντονη χιονόπτωση που παρατηρήθηκε στην πόλη – και ενώ από το πρωί είχε ανακοινωθεί ότι θα λειτουργήσει κανονικά.

«Προς ενημέρωση των συλλογών και των αθλητών. Το Δημοτικό μας Κολυμβητήριο παραμένει ανοικτό και σήμερα. Η πρόσβαση σε αυτό γίνεται κανονικά (πάντα με την απαραίτητη προσοχή). Η θερμοκρασία των υδάτων είναι σε κανονικά επίπεδα. Αναφορικά με τη θερμοκρασία χώρου στην μεν μεγάλη πισίνα είναι στους 17 βαθμούς ενώ στη μικρή στους 16. Το προσωπικό και οι μηχανικοί μας καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε το σύστημα θέρμανσης, που είχε δεχθεί μεγάλο πλήγμα πρόσφατα από τις καιρικές συνθήκες, να αποδίδει τα μέγιστα δυνατά χωρίς να δημιουργηθουν επιπλέον προβλήματα. Σύντομα η βλάβη θα αποκατασταθεί πλήρως», αναφερόταν σε ανάρτηση του Δημοτικού Κολυμβητηρίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Τέσσερις ώρες αργότερα ωστόσο άλλαξαν τα πράγματα και με νέα ανάρτηση λίγο πριν τις τέσσερις το απόγευμα, υπήρξε η ακόλουθη ενημέρωση: «Η κατάσταση με την πυκνή χιονοπτωση επιδεινωνεται. Ως εκ τούτου η πρόσβαση στο κολυμβητήριο γίνεται δύσκολη και επικίνδυνη. Προκειμένου να αποφευχθουν ατυχήματα και έκτακτες καταστάσεις το κολυμβητήριο κλείνει από τη στιγμή αυτής της ανακοίνωσης και επειτα για σήμερα Τετάρτη 11/1/2017».

Το γεγονός προκάλεσε την αντίδραση γονέων. Ένας μάλιστα από αυτούς αναρωτήθηκε δημόσια στην σελίδα του Κολυμβητηρίου στο facebook ποιος είναι ο κύριος που κρύβεται πίσω από την ανώνυμη ανάρτηση και τι θα γίνει με τα παιδιά που ήδη, βασισμένοι στην προηγούμενη ανάρτηση, είχαν πάει στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης και «κλειδώθηκαν» εκεί, όπως αναφερόταν  χαρακτηριστικά.

Το θέμα άρχισε να παίρνει διαστάσεις και με άλλους γονείς, αλλά ακόμα μεγαλύτερες ίσως πάρει από το γεγονός ότι ο διαχειριστής της συγκεκριμένης σελίδας του Κολυμβητηρίου Αλεξανδρούπολης στο facebook φρόντισε να… σβήσει τα αρνητικά αυτά σχόλια για την απόφαση που ελήφθη και κυρίως για το ξαφνικό αυτής και τον τρόπο με τον οποίον έγινε γνωστή. Έτσι πλέον, όποιος διαβάζει την συγκεκριμένη ανάρτηση για το άμεσο κλείσιμο στο Κολυμβητήριο Αλεξανδρούπολης, δεν μπορεί πλέον να δει και τα σχόλια που το συνόδευαν…