Η συνομιλία Τσίπρα – Τυλιγαδά αφότου ο Εβρίτης κολυμβητής έπιασε τον Σταυρό στον αγιασμό της Αλεξανδρούπολης

 

Στην τηλεοπτική εκπομπή “Tatiana Live” φιλοξενήθηκε πριν λίγες ημέρες ο κολυμβητής του ΟΦΘΑ Αργύρης Τυλιγαδάς, καθώς ήταν ο τυχερός που έπιασε τον Σταυρό στον αγιασμό των υδάτων στην Αλεξανδρούπολη και έτσι είχε την ευκαιρία να έχει μια σύντομη συνομιλία και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, που παραβρέθηκε την περασμένη Παρασκευή στην τελετή.

Ο Αργύρης μιλώντας στην εκπομπή “Tatiana Live” τόνισε πως μπροστά στο μεγάλο έθιμο που έχουμε στην Ελλάδα το τελευταίο που σκέφτηκε ήταν το τσουχτερό κρύο που κυριαρχεί τις τελευταίες μέρες στην περιοχή μας. Επίσης επισήμανε πως ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε στην τελετή αγιασμού των υδάτων.

Όταν βγήκε τον συνεχάρη και του κρέμασε σταυρουδάκι στο λαιμό ο Πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, κάτι που όπως ανέφερε ήταν μεγάλη του τιμή (η φωτογραφία του e-evros από αυτήν την στιγμή).

«Ήταν μεγάλη τιμή, γενικώς όχι μόνο για μένα αλλά και για όλους τους Αλεξανδρουπολίτες και τον Έβρο που παρέστη ο Πρωθυπουργός σε  μια τόσο σημαντική γιορτή γιατί θα πρέπει να θυμούνται όλοι από την κεντρική Ελλάδα πως Ελλάδα δεν είναι μόνο η Θεσσαλονίκη και η Αθήνα αλλά και οι ακριτικές περιοχές όπως ο Έβρος», είπε ο Τυλιγαδάς.

Ο πρωθυπουργός με χαλαρή διάθεση έκανε μάλιστα χιούμορ διότι όταν πήγε να περάσει στο λαιμό του Αργύρη τον Σταυρό, δεν είχε ανοίξει το κούμπωμα και όπως είπε ο Αργύρης, τα λόγια του Πρωθυπουργού ήταν: «Μας κάνει λίγο το δύσκολο ο σταυρός».