O «έλεγχος» των… επιδόσεων και των αποδόσεων των Θρακιωτών στην Ευρώπη

 

Μέτριο ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο για τους Θρακιώτες του εξωτερικού , αφού σε αρκετά πρωταθλήματα δεν διεξήχθησαν αναμετρήσεις με τον μοναδικό Θρακιώτη του εξωτερικού που βρήκε δίκτυα να είναι ο  Παπουλής.

Αναλυτικά, στην συγκεκριμένη ανάρτηση συγκεντρώσαμε τι έκαναν οι Θρακιώτες του εξωτερικού το Σαββατοκύριακο στα διάφορα γήπεδα της Ευρώπης, εκτός των Ελληνικών συνόρων (η στήλη θα ανανεώνεται κάθε εβδομάδα και με νέα ονόματα που τυχόν μας διαφεύγουν).

ΙΤΑΛΙΑ
Βασίλης Τοροσίδης (Μπολόνια): Βασικός ολόκληρο το 90λεπτο χρησιμοποιήθηκε εναντίον Γιουβέντους ο Ξανθιώτης αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας στην εκτός έδρας ήττα με 3-0. Έτσι η Μπολόνια βρίσκεται στην δέκατη πέμπτη θέση με 20 βαθμούς και 10 πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

ΡΩΣΙΑ
Γιούρι Λοντιγκιν (Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης): Δεν υπάρχει αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της Ρωσίας καθώς οι ομάδες βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας.

ΒΕΛΓΙΟ
Δημήτρης Γούτας (Κόρτραϊκ): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για την πρώτη κατηγορία του Βελγικού πρωταθλήματος.

Xoσε Μαρία Κάσες (Μεουπεν): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για την πρώτη κατηγορία του Βελγικού πρωταθλήματος.

ΚΡΟΑΤΙΑ
Σάββας Γκέντσογλου (Χάιντουκ Σπλιτ): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για την πρώτη κατηγορία του Κροατικού πρωταθλήματος.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ
Τσαμουρλίδης, Τσορματζίδης (Ντούισμπουργκ): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της 5ης κατηγορίας στην Γερμανία.

Aλέξης Καλαϊτζίδης (Ρουρντορφ): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της 5ης κατηγορίας στην Γερμανία.

Κώστας Τσαμούρης (Καιζερσλάουτεν ΙΙ): Δεν υπήρξε αγωνιστική δράση για το πρωτάθλημα της 4ης κατηγορίας στην Γερμανία.

ΚΥΠΡΟΣ
Φώτης Παπουλής (Απόλλων Λεμεσού): Ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού και αρχηγός του Απόλλωνα Λεμεσού αγωνίστηκε βασικός και σκοραρε στο 98′ με εκτέλεση πέναλτι στην εντός έδρας νίκη επί της ΑΕΛ Λεμεσού. Έτσι έφτασε τα 12 γκολ στο πρωτάθλημα 4 λιγότερα από τον Ντάρμπισαιρ που παλιότερα αγωνίστηκε με την φανέλα του Ολυμπιακού. Ο Απόλλων Λεμεσού σκαρφάλωσε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με την διαφορά των 6 βαθμών από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ να παραμένει.

Κώστας Πάγκαλος (ΑΕ Ζακακίου):  Ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού βρέθηκε εκτός αποστολής για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Νέα Σαλαμίνα από την οποία γνώρισε την ήττα με 2-0.

Λευτέρης Σακελλαρίου (ΑΕ Ζακακίου): Ο πρωην αριστερός μπακ εκτός των άλλων του Πανθρακικού και ΠΑΟΚ βρέθηκε εκτός αποστολής στην εκτός έδρας ήττα από την Νέα Σαλαμίνα με 2-0.

Ροτζέριο Μάρτινς (Αρης Λεμεσου): Ο πρωην μεσοεπιθετικός του Πανθρακικού ήταν βασικός στην βαριά εκτός έδρας ήττα της ομάδας του από τον πρωτοπόρο ΑΠΟΕΛ με σκορ 5-0. Έτσι παρέμεινε στην 11η θέση του βαθμολογικού πίνακα έχοντας συγκομιδή 11 βαθμών.

AΓΓΛΙΑ
Σάκης Λαμπερνάκης (Λούτον): Εκτός αποστολής ο Εβρίτης μέσος στην εκτός έδρας ήττας από την Άκρινγκτον για το κύπελλο Αγγλίας.