Football League: Ο «έλεγχος» των παικτών και προπονητών από την Θράκη στις ομάδες εκτός Θράκης

 

Την νίκη με σκορ 2-1 εντός έδρας με αντίπαλο την Καλλιθέα πανηγύρισε ο Πανθρακικός για την 9η αγωνιστική  της Football League.

Ωστόσο έχουμε και πολλούς άλλους θρακιώτες ποδοσφαιριστές και προπονητές, που λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα με άλλες ομάδες αλλά έστω και μέσω αυτών συμμετέχουν στους αγώνες της Β’ Εθνικής Κατηγορίας ή Football League.

Ως Θρακιώτες λογίζουμε φυσικά όσους έχουν καταγωγή από την Θράκη, όμως στο καθιερωμένο μας αφιέρωμα έχουμε συμπεριλάβει και παίκτες που έχουν περάσει από ομάδες της Θράκης.

Αναλυτικά ο «έλεγχος» των θρακιωτών έχει ως εξής:

Λαμία – Αγροτικός Αστέρας 2-1: Την ήττα γνώρισε η ομάδα του μέχρι πέρυσι βοηθού στην Ξάνθη Νικου Νεντιδη, σε μία αναμέτρηση στην οποία για Λαμία βασικός ξεκίνησε ο  πρώην του Πανθρακικού Πεταυράκης ενώ από την πλευρά του Αγροτικού Αστέρα βασικός ξεκίνησε ο πρώην παίκτης του Πανθρακικού Ανέστης Αργυρίου και ολοκλήρωσε το ματς ,ενώ δεν αγωνίστηκε καθόλου ο επίσης πρώην κομοτηναίος Βασιλης Τριανταφυλλακος.

ΑΕΛ Καλλονής – Κισσαμικός 1-1: Βασικός για τους γηπεδούχους ο Ταϊρης σε αντίθεση με τον πρώην παίκτη του Έβρου Σουφλίου Λόρι Κέρι που αποτελεί παρελθον . Από την πλευρά του Κισσαμικού βασικοί ξεκίνησαν ο Αλεξανδρουπολίτης Σταυρος Σταθάκης και ο Κουρέλλας ,οι αποίοι και αγωνίστηκαν ολόκληρο το 90λεπτο ενώ δεν αγωνίστηκε ο Τσερκέζος

Πανελευσινιακός – Αιγινιακός 0-1: Για τον Αιγινιακό βασικοί ήταν ο Φασίδης που αντικαταστάθηκε στο 93′ αλλά και οι Γκατζολάρι και Ζγκούρι που ολοκλήρωσαν το 90λεπτο.

ΟΦΗ – Πανσερραϊκός 2-0: Βασικός αγωνίστηκε στην νικη του ΟΦΗ ο αλεξανδρουπολίτης πρώην παίκτης της Ξάνθης Δημήτρης Κομεσίδης, ο οποίος έπαιξε  σε ολοκληρο το 90λεπτο στο χιονισμένο γήπεδο.

Άρης – Παναιγιάλειος 2-1: Ως βασικός αγωνίστηκε ο ξανθιώτης παίκτης Κενάν Μπαργκάν για τον Άρη σε ολόκληρο το 90λεπτο, ενω αντίθετα δεν αγωνίστηκε ο συμπατριώτης του Λάζαρος Χαριτωνίδης.

Καρδιτσα- Τρικαλα (αναβληθηκε): Έτσι δεν αγωνιστηκαν οι Μπαικαρά, Σαρακατσάνος, Μουμίν, Ριζογιάννης για την ομάδα των Τρικάλων ενώ Σδράβος και Κουτσόπουλος από πλευράς Καρδίτσας