Ευρεία νίκη της Εθνικής Νέων του βασικού Δημήτρη Παπάζογλου επί της K18 της Εσθονίας

 

Ευρεία νίκη του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος U18 της Ελλάδας στο οποίο μετέχει και ο Ξανθιώτης Δημήτρης Παπάζογλου που αγωνίστηκε σε όλο το 90λεπτο επί του αντίστοιχου της Εσθονίας με σκορ 0-4 για το 29ο τουρνουά Γκρανάτκιν, το οποίο και πραγματοποιείτε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για την Εθνική U18 της Ελλάδας καθώς κατάφερε να πάρει προβάδισμα στην αναμέτρηση στο 17′ με το γκολ του Αναστόπουλου. Στα υπόλοιπα εναπομείναντα λεπτά του πρώτου ημιχρόνου, η Ελλάδα κατάφερε να ελέγξει το ματς και να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα χωρίς να απειληθεί ιδιαίτερα από τον αντίπαλο της.

Το δεύτερο μισό της αναμέτρησης ξεκίνησε και πάλι ιδανικά για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καθώς το κερδισμένο πέναλτι στο 47′ μετέτρεψε σε γκολ ο Νταλακούρας δίνοντας αέρα 2 τερμάτων στην ομάδα του. Ελέγχοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού και έχοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων η Εθνική Ελλάδος κατάφερε να πετύχει και τρίτο γκολ με τον Καμπέτζη κλειδώνοντας και την νίκη. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε 5 λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 66′ με τον Κωστανάσιο.

Με την νίκη αυτή η Εθνική U18 της Ελλάδας έφτασε τους 3 βαθμούς μετά και το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα που κατέκτησε στη σημερινή αναμέτρηση και σε συνδυασμό με την ήττα στο εναρκτήριο παιχνίδι του ομίλου από το Τατζικιστάν με 1-0 βρίσκεται στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα περιμένοντας το αποτέλεσμα του αγώνα ανάμεσα στην Βουλγαρία και το Τατζικιστάν.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα αντιμετωπίσει για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου την ομάδα της Βουλγαρίας στις  12/1 (13:15 Ελλάδας) θέλοντας να πάρει το θετικό αποτέλεσμα ώστε να προκριθεί στην νοκ άουτ φάση του τουρνουά.

ΕΛΛΑΔΑ: Τσιφτσής- Μπούσης, Νταλακούρας, Παπαδογιωργάκης, Ταμπάς, Χατζηδήμπας (70′ Αποστολάκης), Παπάζογλου, Τσίγκος (77′ Νούκαρης), Αναστόπουλος (62′ Κωστανάσιος), Δημήτρουλας (62′ Τζοβάρας), Καμπέτσης (70′ Χατζηστραβός).