Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο κύπελλο κολύμβησης «Άγιος Νικόλαος 2017» στην Αλεξανδρούπολη

 

Υπεράνω προσδοκιών ολοκληρώθηκε το 3ο Κύπελλο κολύμβησης «Άγιος Νικόλαος 2017» που διοργανώνει ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης για τρίτη χρονιά.

Η συμμετοχή στη διοργάνωση ήταν με μεγάλη με 20 ομάδες και 420 αθλητές να λαμβάνουν μέρος στην ετήσια μεγάλη αυτή γιορτή για το κολύμπι. Στους αγώνες συμμετείχαν εκτός απο τον ΝΟΑ, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης, ο ΟΦΘ Αλεξαδρούπολης, ο Ολυμπιακός,η ΑΕ Χαϊδαρίου,ο ΠΑΟΚ,ο Άρης Θεσσαλονίκης,ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης,ο Απόλλων Καλαμαριάς,ο ΝΟ Καβάλας,ο ΟΘΑ Καβάλας,ο Πανσερραϊκός,ο Ωρίων Σερρών,η Αναγέννηση Λαμίας,ο Κολυμβητικός Σύλλογος Σερρες 2005,ο Νηρέας Βέροιας,ο ΚΑΟ Θερμαϊκού,ο Νηρέας Ορεστιάδας,ο Κολυμβητικός όμιλος Δράμας και η Ναυταθλητική Ένωση Ροδόπης

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης συμμετείχε με 54 αθλητές και αθλήτριες και κατέλαβε 28 πρώτες θέσεις, 20 δεύτερες και 27 τρίτες. Τις πρώτες θέσεις και τα βραβεία σάρωσε ο ΟΦΘΑ ο οποίος συμμετείχε με με 78 κολυμβητές-τριες συνολικά και κέρδισε 147 μετάλλια από τα οποία τα 69 χρυσά, τα 47 ασημένια και τα 31 χάλκινα.