Αναχωρεί κανονικά ο ΟΦΗ από την Κρήτη για την Ξάνθη! Οι εννέα απόντες και οι 18 που μετέχουν στην αποστολή των Κρητικών

 

Κανονικά αναχωρεί από την Κρήτη η αποστολή της ομάδας του ΟΦΗ για το παιχνίδι Κυπέλλου με την Ξάνθη, που είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης στα Πηγάδια.

Οι παίκτες του ΟΦΗ αναχωρούν  αεροπορικώς (μέσω Αθηνών) για την Ξάνθη, όπου και θα παραμείνουν  και μετά το παιχνίδι, και βάσει του προγραμματισμού θα επιστρέψουν στο Ηράκλειο (ξανά αεροπορικώς) την Πέμπτη (12/1) το μεσημέρι για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το εκτός έδρας  παιχνίδι με τον Αχαρναικό, για το πρωτάθλημα της Football League.

Από την στιγμή που ξεκινά κανονικά για την Θράκη ο ΟΦΗ, είναι προφανές ότι η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως ο αγώνας θα διεξαχθεί κανονικά. Η ομάδα της Κρήτης ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τετάρτης το πρωί, με την τελευταία προπόνηση να γίνεται έγινε κάτω από δυνατή βροχή και σε ένα βαρύ τερέν, στο αθλητικό κέντρο, χωρίς ωστόσο να λείπουν τα προβλήματα.

Πιο συγκεκριμένα εκτός προγράμματος, έμειναν οι Μάνος και Νάστος, οι οποίοι έχουν προσβληθεί από ίωση και έμειναν εκτός αποστολής, όπως και ο Βουό, ο οποίος έλαβε ειδική άδεια από τον Νίκο Νιόπλια, ώστε να μεταβεί στην Πορτογαλία για προσωπική του υπόθεση.

Παράλληλα εκτός έμειναν ακόμα ο Αντώνης Μπουρσέλης που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα και δεν υπολογίζεται για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όπως και ο τιμωρημένος Κώτσιος, ενώ εκτός έμειναν ακόμα για λόγους τακτικής οι Κιάσσος, Φαζός, Τουγλής και Κασμερίδης.

Έπειτα από τις εξελίξεις αυτές, στην αποστολή των Κρητικών η οποία θα ταξιδέψει στην Θράκη, συμπεριλήφθηκαν οι: Δερμιτζάκης, Δαύκος, Μητρόπουλος, Μίκιτς, Κομεσίδης, Ροβίθης, Μιλοσάβλιεφ, Αντουκόρ, Χαντί, Κοιλιάρας, Όστοϊτς, Βαλλιάνος, Ογκμποε, Βρεττός, Ράντι, Χίσι, Κοντογιάννης, και Μανιαδής.