Volley League: Πούντιασε ο (εμπύρετος) Μουστακίδης στο… «ψυγείο» του κλειστού της Πυλαίας

 

Το κλειστό της Πυλαίας είχε πολύ κρύο τόσο στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης όσο φυσικά λίγο αργότερα και στο ματς του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό για την Basket League, καθώς η θέρμανση δεν λειτουργούσε και οι παίκτες είχαν… παγώσει.

Στη Θεσσαλονίκη η θερμοκρασία την Κυριακή (8/1) είχε πέσει στους -6 βαθμούς, ενώ και στο κλειστό της Πυλαίας ανέβηκε με το ζόρι στους 10 βαθμούς. Αιτία ήταν η χαλασμένη θέρμανση του κλειστού του ΠΑΟΚ.

Ετσι, οι συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες για τους παίκτες όλων των δύο ομάδων και είναι ευτύχημα που δεν τραυματίστηκαν εξαιτίας του ψύχους.

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Τσάβι Πασκουάλ προτίμησε να φορέσει και πουλόβερ πάνω από το πουκάμισό του ώστε να παραμείνει ζεστός κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Από την πλευρά του, νωρίτερα ο Σάκης Μουστακίδης δεν έβγαλε σε κανένα σημείο του μπουφάν του. Έτσι κι αλλιώς προερχόταν και αυτός από ίωση όπως και τρεις παίκτες του.

Μάλιστα, για τον λόγο αυτόν δεν χρησιμοποίησε καθόλου τον Κοντοστάθη.«Ηταν ένας αγώνας που για μας δεν ήταν στην πρώτη γραμμή για να πάρουμε βαθμούς. Δεν ρίσκαρα την συμμετοχή του Κοντοστάθη», είπε ο προπονητής του Εθνικού.

Και συμπλήρωσε: «Κοιτάμε τον αγώνα με τον Ηρακλή Χαλκίδας στην έδρα μας. Θέλουμε να νικήσουμε αυτόν τον αγώνα. Είχαμε νικήσει στην Χαλκίδα αλλά πλέον ο Ηρακλής θα κατέβει με διαφορετικό σχήμα».