Volley League: Οι δηλώσεις του Σταματόπουλου μετά το άτυχο παιχνίδι με τον Ηρακλή

 

Παρά την ήττα από τον Ηρακλή ο νέος προπονητής της Ορεστιάδας Μπάμπης Σταματόπουλος  δήλωσε πως η ομαδα είναι καινουργια και θέλει στήριξη και υπομονή, ενω οπροπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε περήφανος για τους έλληνες παίχτες του.

Oι δηλώσεις του Σταματόπουλου: «Γίνεται μία επανεκκίνηση του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας. Ευχαριστούμε τα μέλη της νέας διοίκησης που τρέχουν υπό τη σκέπη του δημάρχου για να βγάλουμε κάτι καλό. Το αποτέλεσμα δεν βγαίνει από τη μία ημέρα στην άλλη. Η ομάδα θέλει χρόνο, στήριξη και υπομονή για να έχουμε αίσιο αποτέλεσμα. Ελπίζω πως θα το έχουμε. Έγιναν προσθήκες στην ομάδα αλλά ο διαγώνιος και ο πασαδόρος έκαναν μόλις μία ώρα προπόνηση. Θέλουμε χρόνο. Σήμερα παλέψαμε αλλά μας πρόδωσαν τα λάθη μας».

Ο κεντρικός της Ορεστιάδας Γιώργος Πεντίδης είπε: «Δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από τον αγώνα. Έχουμε νέο πασαδόρο, νέο κεντρικό και πρέπει να το παλέψουμε για να κάνουμε κάτι καλύτερο στον Β΄γύρο».

Ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός δήλωσε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Διαχειριστήκαμε πολύ καλά τις αποχωρήσεις των ξένων. Συγχαρητήρια στα παιδιά που ανταποκρίθηκαν σε διαφορετικούς ρόλους όπως ο Τζιουμάκας. Η ομάδας μας ξεκινάει από την αρχή. Εύχομαι καλή επιτυχία στην Ορεστιάδα. Την χρειάζεται η Volley League. Ελπίζω και θέλω προσωπικά να δυναμώσει ο Ηρακλής για να κυνηγήσουμε τους αρχικούς στόχους. Θα δούμε. Αυτά είναι θέματα της διοίκησης».