Super League: Προπόνηση σε χιονισμένο τοπίο για την Ξάνθη μία ημέρα μετά τον Ολυμπιακό και δύο πριν τον ΟΦΗ

 

Με αρκετό κρύο και σε ένα χιονισμένο τοπίο, η Ξάνθη ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της αναμέτρησης της Τετάρτης απέναντι στον ΟΦΗ για τους πρώτους αγώνες της φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η ξανθιώτικη ομάδα το πρωινό της Δευτέρας, γυμνάστηκε σε δύο γκρουπ στο προπονητήριό της στρέφοντας την προσοχή της στο επερχόμενο παιχνίδι για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας απέναντι στον ΟΦΗ, μία μέρα μετά από την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 0-2.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις τακτικής για τους ποδοσφαιριστές που δεν αγωνίστηκαν στη χθεσινή αναμέτρηση, ενώ αντίθετα όσοι παίκτες αγωνίστηκαν ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να προετοιμαστούν και να επανέλθουν για τον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στην ομάδα του Ηρακλείου.

O προπονητής της ομάδας της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου δεν θα υπολογίζει στις υπηρεσίες του πρώτου σκόρερ της ομάδας Γιουνές καθώς συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες και όπως έγινε γνωστό από σήμερα θα εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εκτός έδρας παιχνίδι απέναντι στον πρωτοπόρο του βαθμολογικού πίνακα Ολυμπιακό για την 17η αγωνιστική.