ΕΠΣ Ξάνθης: Αναβολής μιας εβδομάδας στα ματς της Τετάρτης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου

 

Στην λογική κίνηση προχωρά η ΕΠΣ Ξάνθης αναφορικά με τους αγώνες του Κυπέλλου που είχε προγραμματίσει για την προσεχή Τετάρτη 11 Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τις πρώτες αναμετρήσεις της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ασπίδα Ξάνθης – Άρης Αβάτου και Εχίνος Σπορ – Αναγέννηση Θαλασσιάς.

Η διεξαγωγή των συγκεκριμένων αγώνων, μετά την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδος και τον ορισμό του αγώνα Ξάνθης – ΟΦΗ το μεσημέρι της Τετάρτης, συνέπιπταν.

Όπως λοιπόν κάνει κάθε φορά που συμπίπτουν αγώνες τοπικών πρωταθλημάτων με ματς της μεγάλης επαγγελματικής ομάδας, η ΕΠΣ Ξάνθης προχωρά σε αναβολή.

Σκοπός είναι να διευκολυνθούν οι φίλαθλοι και οι ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές στην παρακολούθηση της αναμέτρησης του ΑΟΞ για το Κύπελλο.

Βέβαια, στην προκειμένη περίπτωση η αναβολή έρχεται… κουτί και λόγω των κακών καιρικών συνθηκών. Πλέον τα πρώτα ματς της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου θα διεξαχθούν μια εβδομάδα μετά.

Συγκεκριμένα, οι πρώτες αναμετρήσεις θα γίνουν, αν δεν αλλάξει κάτι άλλο στην πορεία, την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου ενώ οι επαναληπτικοί μια εβδομάδα μετά, όπως εξ αρχής είχε προγραμματιστεί, στις 25 του μηνός.