ΕΠΣ Έβρου: Αβέβαιη η διεξαγωγή των δύο προημιτελικών του Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης

 

Οι δύο προημιτελικοί του Κυπέλλου ΕΠΣ Έβρου αρχικά είχαν οριστεί για την προσεχή Τετάρτη, μετά πήγαν για το απόγευμα της Κυριακής, έπειτα ξαναπήγαν λόγω των καιρικών συνθηκών την Τετάρτη αλλά η διεξαγωγή τους ακόμα και τότε είναι αβέβαιη, με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.

Στον αγώνα του βορείου ομίλου η ΑΕ Διδυμοτείχου έχει προγραμματιστεί να αντιμετωπίσει το Νεοχώρι. Το γήπεδο του Διδυμοτείχου ήδη ωστόσο ήταν ακατάλληλο λόγω του πρώτου κύματος του χιονιά και μετά το δεύτερο κύμα που είχαμε το Σαββατοκύριακο, εκτιμάται ότι δύσκολα θα γίνει κατάλληλο ως την Τετάρτη, με δεδομένο ότι και οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν και το τσουχτερό κρύο, που έχει παγώσει τον αγωνιστικό χώρο.

Πιο καλά ίσως είναι τα πράγματα στο γήπεδο της Δραγάνας. Εκεί έχει προγραμματιστεί να φιλοξενήσει ο Ιπποκράτης την Ενωση Άνθειας Αριστείνου. Σε κάθε περίπτωση όμως και η διεξαγωγή αυτού του αγώνα βρίσκεται αυτήν την στιγμή στον αέρα. Από την ΕΠΣ Έβρου θα περιμένουν την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων και θα αποφασίσουν την Τρίτη αν θα προχωρήσουν σε νέα αναβολή των αγώνων ή αν θα ορίσουν διαιτητές που θα λάβουν και τις σχετικές αποφάσεις.