ΕΠΣ Έβρου: Αναστολή όλης της αγωνιστικής δραστηριότητας της εβδομάδας για Κύπελλο αλλά και Πρωτάθλημα

 

Την αναβολή όλων των αγώνων που είχαν προγραμματιστεί για το Κύπελλο της ΕΠΣ Έβρου την προσεχή Τετάρτη αλλά και για την αγωνιστική του Πρωταθλήματος το προσεχές Σαββατοκύριακο αποφάσισε το απόγευμα η αρμόδια Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της Ένωσης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε προς το ThrakiSportS, δεδομένης της δύσκολης κατάστασης που υπάρχει σε όλο τον νομό αλλά και των προβλέψεων της ΕΜΥ για συνέχιστη της κακοκαιρίας ως τα τέλης της εβδομάδας, γίνεται αντιληπτό ότι τα γήπεδα αποκλείεται να έχουν επανέλθει σε καλή σχετικά κατάσταση ως το Σαββατοκύριακο.

Έτσι, δεδομένα αναβλήθηκαν τα παιχνίδια ΑΕΔ-Νεοχώρι και Ιπποκράτης-Άνθεια για το Κύπελλο την Τετάρτη, χωρίς να έχει οριστεί νέα ημερομηνία διεξαγωγής τους, αλλά από τώρα ελήφθη η αποφαση να αναβληθεί όλη η αγωνιστική σε Α’ και Β’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου το προσεχές Σαββατοκύριακο. Τις επόμενες μέρες και ανάλογα με την κατάσταση, που θα επανεκτιμηθεί, θα υπάρξει ανακοίνωση για την επανέναρξη της δραστηριότητας.

Πάντως, αυτή θα ξεκινήσει από την αγωνιστική που δεν θα γίνει. Κοινώς, όσον αφορά το πρωτάθλημα, το πρόγραμμα θα πάει μία εβδομάδα πίσω. Όσο για το Κύπελλο, στις 25 Ιανουαρίου είχαν προγραμματιστεί οι επαναληπτικοί, αλλά προφανώς θα πάνε και αυτοί πιο πίσω αν δεν μπορέσουν οι πρώτοι αγώνες να διεξαχθούν την άλλη έστω εβδομάδα.