ΕΠΣ Θράκης: Κοντά στην Τσέλσι βρέθηκε ο νέος τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Ο νεαρός Νίκος Δεληγιάννης που αποκτήθηκε πρόσφατα από τον ΠΑΟΚ Κοσμίου βρέθηκε στο στόχαστρο της Τσέλσι πριν από τρια χρόνια όταν ακόμα αγωνιζόταν στην ομάδα Κ17 του ΠΑΟΚ.

Μάλιστα η αγγλική ομάδα εξέφρασε τοτε το ενδιαφέρον της και επισήμως για τον 19 χρονο σήμερα Δεληγιάννη που σπουδάζει στα ΤΕΦΦΑ Κομοτηνής. Οι Αγγλοι έστειλαν το επίσημο έγγραφο προς τον ΠΑΟΚ, ζητώντας την άδεια της ομάδας της Θεσσαλονίκης, να μεταβεί ο Δεληγιάννης στις εγκαταστάσεις της Τσέλσι σε ημερομηνίες που θα επέλεξαν, προκειμένου να αξιολογηθεί κι αν όλα έβαιναν  θετικά να αποκτηθεί, κάτι που ωστόσο δεν έγινε.

Ο Νίκος Δεληγιάννης μεταγράφηκε στα τμήματα υποδομής του ΠΑΟΚ από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Α.Ε. Κοζάνης. Είναι γεννημένος το 1997, και αγωνίστηκε στο προπαιδικό τμήμα της ακαδημίας της ΑΕ Κοζάνης, καθώς και στη μεικτή προπαιδικού της ΕΠΣ Κοζάνης κατακτώντας το πρωτάθλημα ΕΠΣ Κοζάνης στην κατηγορία μίνι το 2007 και στην κατηγορία τζούνιορ το 2009.

Κατόπιν συνέχισε στα Κ17 του ΠΑΟΚ. Πέρυσι βρέθηκε στην Βέροια όπου ήταν ο τρίτος τερματοφύλακας και στέλεχος της Κ20 ενω ξεκινησε την σεζόν στην ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής. Δείτε εδώ το έγγραφο που είχε στείλει η Τσέλσι στον ΠΑΟΚ για τον νέο τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Κοσμίου.