Volley League: Για μια καινούργια αρχή υποδέχεται η Ορεστιάδα τον Ηρακλή (18:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Στη παγωμένη Ορεστιάδα -παρά το αίτημα για αναβολή- θα γίνει η έναρξη του δευτέρου γύρου της Volley League με την αναμέτρηση του ΑΟ Ορεστιάδας με τον Ηρακλή για τη 12η αγωνιστική (7/1, 18.00, LIVE ThrakiSportS).

Μετά την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου (δείτε ΕΔΩ) ο ΑΟ Ορεστιάδας θα προσπαθήσει να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά και τους αγωνιστικούς χώρους κυνηγώντας τις νίκες που δε κατάφερε να έχει μέχρι πρότινος στο πρώτο γύρο.

Εκτός άπω τα διοικητικά αλλαγή θα υπάρξει και στην ομάδα που θα κατεβεί στο γήπεδο καθώς η Ορεστιάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον κεντρικό Βασίλη Στοϊλούδη που μέχρι το τέλος του 2016 αγωνίζονταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ επέστρεψε και ο ακραίος Βαγγέλης Διαμαντίδης που ήταν ανενεργός από την αρχή της σεζόν. Φυσικά η ομάδα θα αγωνιστεί χωρίς τον κεντρικό Κολομβιανό Καμίλο Καραμπαλί ο οποίος αποτελεί παρελθόν απο την ομάδα και τη θέση του θα καλύψει ο Μιχάλης Κόβατς, που επιστρέφει στην ενεργό δράση για να ξαναφορέσει τα «πράσινα».

Ο Ηρακλής από την άλλη ταξίδεψε έτοιμος χωρίς προβλήματα τόσο αγωνιστικά όσο και …οδικά λόγω των καιρικών συνθηκών και είναι έτοιμη να διεκδικήσει άλλη μια νίκη κόντρα στην Ορεστιάδα και να τις κάνει 24 και να ανέβει και στη 4η θέση της βαθμολογίας ξεπερνώντας τον Παμβοχαϊκό σε περίπτωση που εκείνος χάσει από τον Ηρακλή Χαλκίδας. Ο μόνος που δεν έχει στην διάθεση του ο προπονητής του Ηρακλή Γιάννης Ορφανός είναι ο Ρώσος Λεβάν Καλαντάντζε που αποχώρησε.

Από το 1998 έχουν γίνει 23 αγώνες και η Ορεστιάδα έχει μόνο μία νίκη το 1999. Διαιτητές της αναμέτρησης είναι οι Δεληκωστίδης, Ιωαννίδης. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 το απόγευμα και φυσικά θα υπάρχει απευθείας ενημέρωση για την εξέλιξή του από το ThrakiSportS.