Volley League: Εκδόθηκε δελτίο στον Λέσκοφ και παίζει με Ηρακλή, επέστρεψαν στον ΑΟΟ και οι Διαμαντίδης και Καρασαββίδης

 

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την κρίσιμη αναμέτρηση της Ορεστιάδας με τον Ηρακλή, αλλά οι εξελίξεις είναι θετικές για την ομάδα του Β. Έβρου καθώς θα έχει την δυνατότητα να αγωνιστεί με τον  Μαρίν Λέσκοφ.

H μεταγραφή του εγκρίθηκε το πρωί του Σαββάτου (7/1) από την FIVB και την CEV και το δελτίο του εγκρίθηκε από ΕΟΠΕ και την ΕΣΑΠ. Ο Λέσκοφ έχει γενηθεί 26 Απριλίου 1990 και έχει ύψος 1.90. Όπως έχει αναφέρει το ThrakiSportS, είναι ο βασικός πασαδόρος της Εθνικής Μολδαβίας και τα τελευταία έξι χρόνια αγωνίζονταν στην Ρουμανία και συγκεκρικένα στην Τόμις Κονστάντα και στη Ζαλάου.

Όπως επίσης ανέφερε το ThrakiSportS το βράδυ της Παρασκευής, η Ορεστιάδα θα παρουσιαστεί ενισχυμένη και με τον κεντρικό Βασίλη Στοϊλούδη που μέχρι το τέλος του 2016 αγωνίζονταν στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης, ενώ επέστρεψε, ο ακραίος Βαγγέλης Διαμαντίδης που ήταν ανενεργός από την αρχή της σεζόν. Η τελευταία επιστροφή έχει να κάνει με τον λίμπερο Βασίλης Καρασαββίδη.