Super League: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου για το Κυριακάτικο… «ντέρμπι κορυφής» με τον Ολυμπιακό

 

Με χαλαρή πρωινή προπόνηση ολοκλήρωσε την προετοιμασία της η Ξάνθη για το «ντέρμπι κορυφής» με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (19:30, LIVE ThrakiSportS) και πλέον μετρά αντίστροφα για τη σέντρα του αγώνα.

Το πρωί του Σαββάτου συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Πηγαδίων, προπονητικό επιτελείο και παίκτες και πραγματοποίησαν την τελευταία τους προπόνηση πριν τον αγώνα της Κυριακής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, και μετά το πέρας αυτής ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα που αποτελείται από 19 παίκτες. Η τελευταία προπόνηση δεν περιείχε εκπλήξεις για την ομάδα της Ξάνθης, αφού κανονικά συμμετείχαν όλοι οι παίκτες της, εκτός από τον Λάζιτς που ταλαιπωρείται εδώ και λίγο καιρό από έναν τραυματισμό, με το πρόγραμμα να έχει ασκήσεις τακτικής, αλλά και στημένων φάσεων.

Στην αποστολή δε μπόρεσε να συμπεριληφθεί ο Δήμος Μπαξεβανίδης που είναι τιμωρημένος, αλλά συμπεριλήφθηκε και πάλι κανονικά ο Χρήστος Λισγάρας που εξέτισε την ποινή του στο μεσοβδόμαδο ματς με τον Ηρακλή, ενώ σε αυτήν είναι κανονικά και ο Μανώλης Παπαστεριανός που αν και ανακοινώθηκε πριν λίγες μέρες, με δεδομένο πως γνωρίζει την ομάδα και έχει φυσική κατάσταση, θεωρείται έτοιμος.

Δείτε αναλυτικά την 19αδα της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Ζαρόπουλος, Λισγάρας, Παπαγεωργίου, Χατζητερζόγλου, Φλίσκας, Καρασαλίδης, Γουάλας, Καμαρά, Ντε Λούκας, Παπαστεριανός, Νιέτο, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Π., Τριάδης, Σολτάνι, Γιουνές, Ράνος.