Στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Κ17 η Εθνική Παμπαίδων των (τουλάχιστον έξι) Εβριτών

 

Η Εθνική Παμπαίδων θα συμμετάσχει στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U17 που θα φιλοξενηθεί στην πόλη Ικόνιο της Τουρκίας από τις 3 Ιουλίου έως και τις 11 Ιουλίου 2017.

Την πρόκριση εξασφάλισε λόγω της δεύτερης θέσης που είχε κατακτήσει το περασμένο καλοκαίρι αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα.

Τότε αυτό δεν ήταν γνωστό, στην αυγή όμως του 2017 είναι, καθώς εκείνο το πρωτάθλημα ήταν ταυτόχρονα και προκριματικός όμιλος αλλά η Τουρκία ανέλαβε την διοργάνωση.

Η Τουρκία είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στο Βαλκανικό και καθώς θα είναι η οικοδέσποινα της τελικής φάσης, η ελληνική ομάδα θα βρεθεί στα τελικά της μεγάλης αυτής διοργάνωσης ως δεύτερη στο Βαλκανικό και άρα πρώτη επιλαχούσα.

Υπενθυμίζεται ότι σε εκείνη την Εθνική Παμπαίδων μετείχαν οι Δημήτρης Μούχλιας, Θανάσης Κεσεσίδης, Ιάσονας Αλεξούδης, Γιώργος Σταυρόπουλος, Χαράλαμπος Παπαδημητρίου και Παναγιώτης Μποζίδης, ενώ βοηθός του ομοσπονδιακού τεχνικού Άρη Γιαμακίδη ήταν ο Νίκος Μούχλιας.

Πρόσφατα μάλιστα πραγματοποιήθηκε συγκεντρωτική προπόνηση του κλιμακίου της ΕΣΠΕ Θράκης και Ανατολικής Μακεδονίας με συμμετοχή 11 αθλητών από τις ομάδες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, του Έβρου Σουφλίου και του ΑΟ Ορεστιάδας που συγκεντρώνουν και πολλές πιθανότητες να βρεθούν το καλοκαίρι στα τελικά του Ικονίου. Θυμηθείτε όλα τα ονόματα με ένα κλικ ΕΔΩ.