Photos: 70 κλικ από την κοπή πίτας του Ορφέα και την απονομή του τίτλου του πρωταθλητή της ΕΠΣ Ξάνθης

 

Κοσμοσυρροή στην κοπή της πίτας του Ορφέα Ξάνθης στο Σαλέ, για το 2017. Σχεδόν γεμάτη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του Λε Σαλέ στα Πηγάδια, αφού πολλοί ήταν οι παλαίμαχοι, αλλά και ο κόσμος που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Τα παρών έδωσε και η ΠΑΕ Ξάνθη με πολυμελή αντιπροσωπία.

Πλήθος κόσμου εκμεταλλευόμενο τις γιορτινές ημέρες, έδωσε το παρών στην εκδήλωση που διοργανώθηκε από τον Ορφέα Ξάνθης για την κοπή της πίτας. Από τους παλαίμαχους του ΑΟΞ και του Ορφέα, έως και τις Δημοτικές και Αστυνομικές Αρχές, όλοι ήταν εκεί. Φυσικά δεν έλειπαν και όλοι οι παίκτες του Ορφέα Ξάνθης, όπως και το προπονητικό τιμ, ενώ από πολύ νωρίς στο χώρο της εκδήλωσης ήταν και ο Μπάμπης Χατζημεστής που αεικίνητος και ακούραστος, «έτρεχε» και οργάνωνε τα πάντα. Στην εκδήλωση βραβεύθηκαν από τον Ορφέα Ξάνθης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άνθιμος Κυρλίδης, αλλά και ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Τριάντης. Ακόμη ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης Γιώργος Πανίδης έκανε ένα αναμνηστικό δώρο στον Μπάμπη Χατζημεστή, ένα φύλλο αγώνα, από την χρονιά που ο Ορφέας επανιδρύθηκε, μετά την δημιουργία του ΑΟ Ξάνθης, δηλαδή την σεζόν 1983-1984.

Επίσης, τα μετάλλια τους παρέλαβαν και οι παίκτες που ήταν μέρος της περσινής πρωταθλήτριας ομάδας του Ορφέα από τους Γιάννη Παπαδημητρίου και Γιώργο Κασναφέρη της ΠΑΕ, ενώ η ομάδα έδωσε και μια ξεχωριστή αναμνηστική φανέλα σε ανθρώπους που είτε πέρασαν, είτε παραμένουν στην ομάδα του Ορφέα, προσφέροντας από διάφορες θέσεις. Τέλος, ιδιαίτερες ευχαριστίες εξέφρασε ο Μπάμπης Χατζημεστής προς τον κόσμο που στηρίζει την ομάδα, αλλά και προς την ΠΑΕ Ξάνθης, και συγκεκριμένα τον Χρήστο Πανόπουλο, που τον «βοηθάει» να το παίζει… «μάγκας», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε. Ο Δήμος Ξάνθης, εκπροσωπήθηκε από τον αντιδήμαρχο Μιχάλη Λομβαρδέα, ο δήμος Τοπείρου από τον δήμαρχο Θωμά Μίχογλου, η αστυνομίααπό τον αστυνομικό διευθυντή Ξάνθης κ. Γκίκα, η ΕΠΣ Ξάνθης εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Πανίδη, Τριάντη, Ζουρνατζίδη, Κουτσουρλή, ενώ από την ΠΑΕ το παρών έδωσαν οι κ.κ. Πιαλόγου, Παπαδημητρίου, Επιτρόπου, Μπερμπέρογλου, Κασναφέρης και  Μαλαδένης.

Δείτε παρακάτω το φωτορεπορτάζ του ThrakiSportS από την εκδήλωση: