Γ’ Εθνική: Δυο μεταγραφές και μία αποχώρηση για τη Δόξα Προσκυνητών

 

Το μεταγραφικό παζάρι του χειμώνα έχει ανοίξει από τη Δευτέρα και η Δόξα Προσκυνητών πραγματοποίησε τις πρώτες της μεταγραφές, καθώς συμφώνησε με τον πρώην παίκτη της Νέα Αμισσού Δράμας Δήμο Καραγιαννίδη και τον Νίκο Καμζέλα του Ορφέα Στρύμης.

Ο Καραγιαννίδης είναι αμυντικός και  φοιτητής στην Κομοτηνή και αποκτήθηκε από την ομάδα της Δράμας με ελεύθερη μεταγραφή και αναμένεται να βοηθήσει άμεσα την ομάδα των Προσκυνητών.

Ο Καμζέλας είναι επιθετικός και αποκτήθηκε από τον Ορφεα Στρυμης στον οποίο αγωνιζόταν 1,5 χρόνο. Είναι από το Αγρίνιο και ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Πανθρακικού. Και αυτός σπουδάζει στην Κομοτηνή και συγκεκριμένα στα ΤΕΦΑΑ.

Αντίθετα παρελθόν αποτελεί  Νουζγκάρη Μουζασβίλι, με τον 20χρονο αμυντικό, ο οποίος αναδείχθηκε από την Κ20 του Πανθρακικού, να επιστρέφει στο Φωκικό στην Α’ ΕΠΣ Φωκιδας, με την ομάδα της Άμφισσας να ανακοινώνει ήδη τη μεταγραφή του:

«Το Δ.Σ. του ΦΩΚΙΚΟΣ Α.Σ. ανακοινώνει την απόκτηση του 20χρονου κεντρικού αμυντικού Μουζασβίλι Νουγκζάρη από τη Δόξα Προσκυνητών, σύλλογο Γ΄Εθνικής.
Ο Νουξ γεννήθηκε στις 7 Ιουλίου του 1996 κι αναδείχτηκε μέσα από την Κ-20 του Πανθρακικού. Την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε ως το Δεκέμβριο στην ομάδα του Φωκικού στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Τη σεζόν που διανύουμε είχε γεμάτο πρώτο μισό αγωνιζόμενος με τη φανέλα της Δόξας Προσκυνητών στον 1ο όμιλο του ίδιου πρωταθλήματος.
Η οικογένεια του Φωκικού καλωσορίζει τον Νουξ στις τάξεις της ομάδας μας, του εύχεται υγεία και ευόδωση των προσωπικών και συλλογικών στόχων»!