ΕΠΣ Ξάνθης: Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον πρωτοπόρο της Α1 Κατηγορίας Άρη Αβάτου!!

 

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση έκανε εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και με αφορμή την πολύ καλή πορεία που κάνει στην Α1 Κατηγορία ο Άρης Αβάτου, αφού απέκτησε από τον Αστέρα Αμαλιάδας, τον νεαρό και πρώην παίκτη των ακαδημιών της Ξάνθης, Βασίλη Δόντσο. 

Ο νεαρός Βασίλης Δόντσος, ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Ξάνθης, και έφτασε μέχρι και την ομάδα Κ20, αλλά όταν έφτασε η στιγμή της απόφασης για το αν θα πρέπει να προβιβασθεί στην ανδρική ομάδα ή όχι, οι ιθύνοντες της Ξάνθης, έκριναν πως δεν μπορούσαν να του προσφέρουν τότε επαγγελματικό συμβόλαιο και ο παίκτης έμεινε ελεύθερος. Τότε ήρθε για πρώτη φορά στη καριέρα του ο Άρης Αβάτου και του έδωσε μια θέση στο ρόστερ του, θέση την οποία κράτησε μέχρι και το τέλος του 2014 για μισό περίπου χρόνο και κατέκτησε και το πρωτάθλημα της Α Κατηγορίας τότε.

Μετά και αυτούς τους 6 μήνες, ο Δόντσος έγινε «μετανάστης» και έφυγε στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στη Γερμανία, όπου αγωνίστηκε για έναν χρόνο στην ομάδα Κ19 της Λουντβιγκσχάφενερ, και μετέπειτα ήρθε η επιστροφή του στην Ελλάδα για λογαριασμό της Ζακύνθου. Στην επτανησιακή ομάδα έμεινε για επίσης για ένα χρόνο και την πρώτη Ιουλίου του 2016, έφυγε τελικά για την ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας, όπου όμως δε πήγε καλά, και τελικά ήρθε η στιγμή που επέστρεψε και πάλι στον Άρη Αβάτου, αποτελώντας την πρώτη του μεταγραφική κίνηση για την φετινή χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Δείτε αναλυτικά την ανακοίνωση της ομάδας:

«Πρώτη μεταγραφική κίνηση της ομάδος μας! Ο Βασίλης Δόντσος ανήκει πλέον στην ομάδα μας!!!! Διακαής πόθος του προπονητή μας Κετσιεμενίδη Κυριάκου και η θέληση του ίδιου του ποδοσφαιριστή να γυρίσει στην ομάδα που αγωνίστηκε πριν 3 χρόνια με επιτυχία ήταν ο λόγος που σήμανε την επιστροφή του! Ο Βασίλης αγωνίστηκε μετά την αποχώρηση του από την ομάδα μας σε ομάδα του εξωτερικού,στην Ζάκυνθο (β’εθνικη) και στην Αμαλιάδα (γ’εθνικη). Αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου και θα δώσει ώθηση στην ομάδα μας για την επίτευξη του στόχου της,την άνοδο στην Γ εθνική και την κατάκτηση του κυπέλλου!! Βασίλη καλώς όρισες στην ομάδα μας!!