Η ξεχωριστή Πρωτοχρονιά του Βασίλη Τοροσίδη! Χάρηκε την ονομαστική του γιορτή με νέο μέλος στην οικογένειά του!!!

 

Μια Πρωτοχρονιά που δεν θα ξεχάσει εύκολα είναι αυτή του 2017 για τον  Βασίλη Τοροσίδη. Ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας μετά από σχεδόν δεκαήμερη παρουσία στην Ξάνθη, έχει φύγει μεν από τα τέλη της εβδομάδας από τα πάτρια εδάφη, αλλά παραμένει σε ελληνικό έδαφος και γιόρτασε μαζί με την οικογένειά του το όνομά του αλλά και την έλευση του νέου χρόνου.

Το διαφορετικό αυτής της φοράς σε σχέση με όλες τις προηγούμενες όμως, είναι ότι η οικογένεια αυτή αριθμεί πλέον ένα ακόμα μέλος σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή μέρα. Μπορεί πριν λίγο καιρό να έγινε γνωστό μέσω ανακοίνωσης της Ντόρτμουντ ότι ο «κολλητός» του Τόρο, Σωκράτης Παπασταθόπουλος έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς, ωστόσο λίγους μήνες νωρίτερα κάτι αντίστοιχο είχε συμβεί και με τον Ξανθιώτη άσσο.

Ο Βασίλης Τοροσίδης και η σύζυγός του Σοφία μέσα στην διάρκεια του 2016 απέκτησαν το δεύτερό τους παιδάκι, αυτήν την  φορά αγοράκι, που ήδη κάνει την καλύτερη παρέα στην 4χρονη πλέον Κάλλια. Το ευχάριστο γεγονός είναι αλήθεια ότι λίγοι γνώριζαν πέρα από τον στενό κύκλο της οικογένειας, καθώς σε αντίθεση με άλλους αστέρες του ποδοσφαίρου, ο Τόρο επιθυμεί και καταφέρνει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την οικογένειά του.

Για την ακρίβεια, ο Τόρο αποδεικνύει ότι όποιος επιθυμεί να διατηρήσει τον ιδιωτικό του βίο πραγματικά ιδιωτικό, μπορεί να το καταφέρει ακόμα και αν πρόκειται για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδος στο ποδόσφαιρο. Σε κάθε περίπτωση πάντως, αυτή η Πρωτοχρονιά θα μείνει αξέχαστη στον Θρακιώτη άσσο, αφού είναι η πρώτη μαζί και με τον γιο του, πέρα από την σύζυγο και την κόρη τους. Όμορφες οικογενειακές στιγμές, που όμως, όπως όλες οι διακοπές, κρατούν λίγο.

Μετά από μια περίπου δεκαήμερη παρουσία στην Ελλάδα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, η τετραμελής πλέον οικογένεια Τοροσίδη, αφού γιόρτασε πλέον και το όνομα του «μπαμπά», ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ιταλία καθώς οι υποχρεώσεις του αρχηγού της Εθνικής Ομάδας με την Μπολόνια συνεχίζονται.

Το 2017 θα είναι μια ιδιαίτερα σημαντική χρονιά σε ποδοσφαιρικό επίπεδο για τον Τόρο, που πάνω από όλα όμως αποδεικνύει καθημερινά με την συνολική στάση ζωής του αλλά και με την φιλανθρωπική του δράση, που επίσης μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, και ότι πέρα από σπουδαίος ποδοσφαιριστής είναι πάνω από όσα σπουδαίος άνθρωπος…