Πανευρωπαϊκή πρωτιά για την Ξανθιώτισσα Κατερίνα Βαρελά σε τουρνουά Crossfit στην Λεμεσό

 

Σταθερά στις κορυφαίες αθλήτριες Crossfit στην Ευρώπη παραμένει η Ξανθιώτισσα γυμνάστρια και προπονήτρια Κατερίνα Βαρελά που κατέκτησε την 1η θέση σε τουρνουά Crossfit που πραγματοποιήθηκε στην Λεμεσό και  στην κατηγορία fitness γυναικών.

Το τουρνουά αφορούσε την «Elite» αθλητών και αθλητριών Crossfit απ’ όλη την Ευρώπη, στο οποίο προκρίθηκαν οι 300 κορυφαίοι από τους συνολικά 3000 αθλητές που ξεκίνησαν στην πρώτη προκριματική φάση.

Στους αγώνες οι συμμετέχοντες διαγωνίστηκαν στα κλασικά αθλήματα crossfit που βασίζονται σε αγωνίσματα όπως η ενόργανη γυμναστική, ο στίβος αλλά και η άρση βαρών, φτάνοντας στα όρια των δυνάμεων τους, ενθουσιάζοντας τους εκατοντάδες θεατές που παρακολουθούσαν τις δοκιμασίες.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση έγινε πόλος έλξης τόσο για μεγάλη μερίδα ατόμων οι οποίοι ασχολούνται με το άθλημα και με το αγώνισμα αυτό, όσο και αρκετούς χορηγούς αφού προβλήθηκε ιδιαίτερα σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες.

Ο επόμενος αγώνας για την Κατερίνα Βαρελά είναι το «Greek Throwdown» που θα γίνει στην Αθήνα το τριήμερο 19-22 Ιανουαρίου, στο οποίο η ίδια ως προπονήτρια θα καθοδηγήσει τους Ξανθιώτες, αθλητές και μέλη του γυμναστηρίου «Cate’sCrossfit Xanthi» που θα συμμετέχουν σε αυτό.