ΕΠΣ Ξάνθης: Ο πίνακας με τους πρώτους σκόρερς στην Α1 Κατηγορία στο φινάλε του 2016

 

Αν και σε άλλα πρωταθλήματα μόλις να ολοκληρώθηκε ο πρωτος γύρος όπως σε αυτό του Έβρου, στην Ξάνθη απομένουν 4 αγωνιστικές για το φιναλε της κανονικής περιόδου στην Α1 κατηγορία και την έναρξη των πλέι οφ και πλέι αουτ.

Στην κορυφή των σκόρερ όπως και στο τέλος του πρωτου γύρου (12 τέρματα) παραμενει ο εκπληκτικός Γιώργος Γεωργιάδης παρότι δεν αγωνίζεται σε κάποια ομάδα που πρωταγωνιστεί όπως είναι ο Αστέρας Μαγικού με 16 τέρματα.

Τον ακολουθεί με δύο λιγότερα ο Πάρης Κοτόπουλος του Άρη Αβάτου που με το χατ-τρικ που πέτυχε εναντιον της ΑΕ Ξάνθης έφτασε τα 14 τέρματα και πέρασε στην δευτερη θέση. Στην τρίτη θέση ακολουθεί ο Τουγκάι Χότσκα του Εχίνου Σπόρ με 12 τέρματα, που επηρεαζόμενος από την πτώση του Εχινου εχει πετύχει μόλις 2 γκολ στον β’ γύρο.

Τέταρτος βρίσκεται ο Στέλιος Τουργαίδης με 9 τέρματα και ο μοναδικός από τους περσινούς σκορερ που και φετος ειναι μεταξύ των πρώτων (πέρυσι ειχε 13 τέρματα). Πέμπτος ειναι ο Γιάννης Τσάνι με 7 τερματα, αλλα θα μείνει σε αυτα καθώς αποχώρησε απο την Βιστωνίδα και συνεχίζει σε ομάδα της Θεσσαλονίκης τον Ιάσωνα Αυγής. Τέλος 6 τέρματα έχει ο Κυριάκος Κωφίδης του Ηρακλή Ζυγού.

Δείτε αναλυτικά τον πίνακα των σκόρερ:

16 τέρματα: Γιώργος Γεωργιάδης(Αστέρας Μαγικού)

14 τέρματα: Πάρης Κοτόπουλος(Άρης Αβάτου)

12 τέρματα: Τουγκάι Χότσκα(Εχίνος Σπορ)

9 τέρματα: Στέλιος Τουργαίδης(Αναγέννηση Θαλασσιάς)

7 τέρματα: Γιάννης Τσάνι (ΑΟ Βιστωνίδα)

6 τέρματα: Κυριάκος Κωφίδης(Ηρακλής Ζυγού)

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΡΕΡ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ Α’ ΓΥΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ