Γ’ Εθνική: Το… τέλος του από την Δόξα Δράμας ανακοίνωσε ο Θωμάς Γκαρακλίδης!

 

Παρελθόν από την Δόξας Δράμας αποτελεί ο πρώην κεντρικός αμυντικός του Έβρου Σουφλίου Θωμάς Γκαρακλίδης, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο διαδίκτυο.

Ο έμπειρος παίκτης με καταγωγή από τα Γιαννιτσα αποχαιρετά την Δραμα μετα από 1,5 χρόνο στην δεύτερη του θητεία στην ομαδα. Είχε ξαναπάει στην Δόξα, από τον Έβρο Σουφλίου την χειμερινή μεταγραφική περίοδο της σεζόν 2011-2012, όταν η ομάδα αγωνίζονταν τότε στην Super League και έπαιξε  οκτώ παιχνίδια στην μεγάλη κατηγορία και άλλα επτά μετά τον υποβιβασμό στην Football League.

Στα Γιαννιτσά όπου κατέληξε μετά την Δόξα Δράμας αλλά και στην Καβάλα όπου ήταν ο προηγούμενος σταθμός για 2 χρόνια, έκανε πολύ καλές παρουσίες και είχε «γεμάτες» συμμετοχές. Ξεκίνησε από Ακαδημία των Γιαννιτσών, ακολούθησαν ο Μ. Αετών Παραλίμνης, ο Εδεσσαικός (Δ’ Εθνική) και η  Νίκη Πολυγύρου (Δ’ Εθνική).

Ο 27χρονος Γκαρακλίδης κατάγεται από τα Γιαννιτσά αλλά βρέθηκε στην περιοχή μας καθώς σπουδάζει στα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής.

Η ανάρτηση του Γκαρακλίδη: “Ήρθε η ώρα να πούμε και εμείς αντίο με την σειρά μας.. κύριοι ήρθαμε, κύριοι φεύγουμε! Ένδοξα ή άδοξα δεν έχει καμία σημασία.. Αποχαιρετάμε με το κεφάλι ψηλά και ο Θεός έχει και για μας.. καλή συνέχεια!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον φίλαθλο κόσμο της Δόξας!!”