Α2 Γυναικών: Ο προπονητής Τάσος Βλασακίδης μιλάει για το φετινό θαύμα της Νέας Βύσσας

 

Ο Τάσος Βλασακίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία του ΑΟ Νεάς Βύσσας το καλοκαίρι, μετά την επιτυχία της ανόδου της ομάδας στην Α2 Γυναικών όχι μόνο ως αήττητης αλλά και χωρίς να χάσει σετ στο πρωτάθλημα Β’ Εθνικής της ΕΣΠΕΘΡ.

Πλέον συντελεί μαζί της ένα νέο θαύμα, αφού μετά και την νίκη της περασμένης Κυριακής, ο ΑΟ Νέας Βύσσας κλείνει το πρωτάθλημα της Α2 Γυναικών για το 2016 ως πρωτοπόρος και πλέον φαβορί για την άνοδο στην Α1 Κατηγπρία Γυναικών.

Ο Βλασακίδης, μιλώντας στο Volleyplanet για τη νέα επιτυχία των “κυανοκίτρινων” δήλωσε :«Πολύ σημαντική νίκη, καλή εμφάνιση, πολύ θερμή κερκίδα και μεγάλος ενθουσιασμός σε όλες τις τάξεις της ομάδας. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι και χαρούμενοι με τα έως τώρα αποτελέσματα και πάμε για γιορτές με τον καλύτερο δυνατό τρόπο! Καλές γιορτές και υγεία σε όλους».

Όσο για το που μπορεί να φθάσουν οι Θρακιώτισσες ο προπονητής της Νέας Βύσσας δεν έκρυψε τα λόγια του δηλώνοντας: «Πρώτα πρέπει να σταθεροποιήσουμε κι άλλο το παιχνίδι μας και ίσως να το εξελίξουμε λίγο ακόμα και θα δείξει ο χρόνος… Εμείς δεν επαναπαυόμαστε και θέλουμε να παρουσιάζουμε έναν σωστό κι ενδιαφέρον τρόπο παιχνιδιού…Δε θα κάνουμε πίσω σε τυχόν ευκαιρία συμμετοχής στα μπαράζ ανόδου. Όμως είναι αρκετά νωρίς πιστεύω ακόμα. Έχουμε δύο αγωνιστικές για να τελειώσει ο πρώτος γύρος και άλλον ένα γύρο!».

Πάντως, η κορυφή δίνει κίνητρο και ενθουσιασμό σε όλους αφού η Νέα Βύσσα ήρθε για να πρωταγωνιστήσει και πλέον στην Ορεστιάδα ήρθε και η ώρα των γυναικών να χαρίσουν επιτυχίες και μεγάλες νίκες…