Super League: Μεγάλη “γκέλα” για την Κ17 της Ξάνθης με την ουραγό Κέρκυρα

 

Ισόπαλη με σκορ 2-2 έληξε η εξ ‘ αναβολής αναμέτρηση της Κ17 της Ξάνθης με την Κέρκυρα για την 13η αγωνιστική η οποία πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο Πηγαδίων το πρωί της Παρασκευής.

Αν και η ομάδα της Ξάνθης ήταν ανώτερη καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού, βρέθηκε πίσω στο σκορ κόντρα στην ροή του ματς από νωρίς αλλά με τα τέρματα του Δουλγέρη και Θυμιάνη κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να πάρει το προβάδισμα στο σκορ.

Η εφηβική ομάδα της Ξάνθης αν και δημιούργησε αξιόλογες ευκαιρίες ώστε να διευρύνει τον δείκτη του σκορ δεν τις αξιοποίησε και τελικά τηρήθηκε ο νόμος του ποδοσφαίρου αφού στο 83o λεπτό της συνάντησης ήρθε η ισοφάριση για τους φιλοξενούμενους διαμορφώνοντας έτσι και το τελικό 2-2.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα της Ξάνθης έχασε την ευκαιρία να μειώσει στο ελάχιστο την διαφορά της από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ και στον πόντο, παραμένοντας 2η με σύνολο 23 βαθμών. Η δε ομάδα της Κέρκυρας παρέμεινε στην 8η θέση με 6 βαθμούς.

ΞΑΝΘΗ: Ζουρνατζίδης, Τριανταφύλλου, Λεωντσάκος (90′Τενεκές), Θυμιάνης,Θεοφυλάκης,Γράβας, Μελιόπουλος (60′Σπυριδωνίδης), Ζουμπουλίδης, Ιωάννου (75′ Γκατζόγιας), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν.