Στον νέο Περιφερειάρχη ο Βασίλης Τοροσίδης! Αναλαμβάνει με άλλους αθλητές πρεσβευτής της ΑΜ-Θ για την τουριστική προβολή της

 

Με τον πρόσφατα εκλεγέντα Περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Χρήστο Μέτιο συναντήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην Κομοτηνή ο αρχηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Ανδρών Βασίλης Τοροσίδης.

Ο Περιφερειάρχης συζήτησε με τον πρώην παίκτη της Ρόμα και νυν της Μπολόνια, «που κατάγεται από το χωριό Πετεινός της Ξάνθης, τις δυνατότητες ανάληψης πρωτοβουλιών και συνεργασίας ανάμεσα στην Περιφέρεια και σε αναγνωρισμένους αθλητές της περιοχής μας στο πλαίσιο ανακήρυξης του 2017 σε Έτος Τουρισμού για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Όπως έγινε γνωστό, ο Τοροσίδης θα αναλάβει ρόλο πρέσβη της περιφέρειας ΑΜ-Θ και είναι ο πρώτος από μια σειρά άλλων κορυφαίων αθλητών της περιοχής που σύντομα θα περάσουν από το γραφείο του Περιφερειάρχη για να αανλάβουν αντίστοιχο ρόλο. Ο Τόρο από την πλευρά του αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση-πρόκληση και δώρισε στον Χρήστο Μέτιο την φανέλα με το Νο15, την οποία φοράει ως αρχηγός της Εθνικής.