Κύπελλο Ελλάδος: Αποσύρθηκε από την διοργάνωση η ΑΕ Κομοτηνής

 

Μπορεί η ΑΕ Κομοτηνής να ήταν η μόνη ομάδα από την Θράκη που κατάφερε να προχωρήσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος, φτάνοντας στην τρίτη αγωνιστική της β’ φάσης έπειτα από τις εκτός έδρας νίκες της επί της ΓΕΑ και του Έβρου Σουφλίου, ωστόσο όλα δείχνουν ότι η πορεία της ολοκληρώνεται κάπου εδώ.

Πληροφορίες του ThrakiSportS αναφέρουν ότι η ομάδα της Κομοτηνής πρόκειται να στείλει έγγραφο, αν δεν το έχει κάνει ήδη, με το οποίο θα ενημερώνει ότι αποσύρεται από την διοργάνωση. Υπενθυμίζεται ότι στην κλήρωση της Δευτέρας η ομάδα του Ανέστη Γιαννακόπουλου κληρώθηκε να παίξει με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στην Θεσσαλονίκη.

Βάσει του προγράμματος, ο αγώνας αυτός έπρεπε να διεξαχθεί το αργότερο ως την άλλη Τετάρτη, ανάμεσα στα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά. Ωστόσο η ημερομηνία αυτή για μια ομάδα όπως η ΑΕ Κομοτηνής που βασίζεται κυρίως σε φοιτητές, δεν εύκολη για να μπορέσει να συγκεντρωθεί η ομάδα και να παρουσιαστεί ανταγωνιστική σε ένα τέτοιο παιχνίδι.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με πληροφορίες του ThrakiSportS, το πιο πιθανό είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων να περάσει ξεκούραστα χωρίς αγώνα στην επόμενη φάση, όπου θα προστεθούν ο ΑΟ Ορεστιάδας και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μαζί με τις άλλες δέκα ομάδες της Volley League. Αν επαληθευτεί η πληροφορία, θα είναι η τρίτη ομάδα της ΕΣΠΕΘΡ που αποσύρεται από τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μετά τον Άθλο Ορεστιάδας και τις Σέρρες.