LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής για το Κύπελλο Ελλάδος: Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-3 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Πανθρακικός – Ατρόμητος για την 3η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος βρίσκεται στο ΔΑΚ Κομοτηνής και μεταδίδει…..

Kαλησπέρα. Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στην αναμέτρηση Πανθρακικός – Ατρόμητος για την 3η και τελευταία αγωνιστική της Β’ Φάσης των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Παράλληλα θα υπάρχει ενημέρωση και για την αναμέτρηση Καλλιθέα – Παναιτωλικός, καθώς και οι τέσσερις ομάδες του ομίλου έχουν ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση, καθώς έχουν από τρεις βαθμούς (θυμηθείτε όλα τα σενάρια πρόκρισης με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ωρα 14:19  Πριν ξεκινήσουμε με τα πρώτα στοιχεία να σας αναφέρουμε τους χορηγούς αυτής της μετάδοσης, αρχίζοντας από το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 14:23  Χορηγός της μετάδοσης είναι επίσης το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη που βρίσκεται στην Αγίου Γεωργίου 14, στην Κομοτηνή. Σπεύσατε εκεί για να παίξετε “Παμε Στοίχημα”, φυσικά Tζόκερ, να εξοφλήσετε λογαριασμούς και να ανανεώσετε το χρόνο ομιλίας στο κινητό σας, στον πιο μεγάλο και σύγχρονο πρακτορείο της Κομοτηνής, σε χώρο 150 τετραγωνικών. Πλέον μπορείτε να πληρώσετε τα δελτία σας και με χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:27 Επίσης χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ώρα 14:31 Τέταρτος χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι ακόμα τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87. Γεωπονικές Συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ωρα 14:35  Τέλος, ευχαριστούμε ιδιαίτερα και τα χαλιά Ιωακειμίδη. Τάπητες υψηλής αισθητικής αξίας, αποστάγματα ζύμωσης πανάρχαιων πολιτισμών παρουσιάζονται στο 4όροφο κατάστημα  που βρίσκεται στην Κομοτηνή. Η γνωστή εταιρία  συνεχίζει την παράδoση τεσσάρων γενιών. Mε τη μεγαλύτερη ποικιλία στους χειροποίητες τάπητες ανατολής, έμπειρη αλλά και με αρκετές εντυπωσιακές προσφορές. Με ένα τηλέφωνο στο 2531037014, μπορείτε να ζητήσετε  κάθε πληροφορία για τον κόσμο του χαλιού ενώ με μια περιήγηση στην  ηλεκτρονική της σελίδα στη διεύθυνση ioakeimidis.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τόσο την τεράστια συλλογή όσο και τις προσφορές ενώ λειτουργεί και ηλεκτρονικό κατάστημα με παραδόσεις σε όλη την Ελλάδα. Παράλληλα θα βρουν χρήσιμες συμβουλές για την αγορά, τη συντήρηση και , γενικότερα, τον κόσμο του χαλιού.

Ώρα 14:38 Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Πανθρακικός: Τζελέπης, Πολίμος, Πετρούσης, Γκιντίδης, Κάρδαρης, Πλέγας, Γαβριηλίδης, Ηλιάδης, Κουσίδης, Μπεκατώρος, Χαλκιαδάκης.

Ατρόμητος: Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Κιβρακίδης, Ζησόπουλος, Κεϊτά, Κατράνης, Στόιτσεφ, Τόνσο, Ούμπιδες, Μπαστακός, Λημνιός.

Ώρα 14:43 Στον πάγκο για τον Πανθρακικό βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Ψάλτης, Ρουσσάκης, Κυριαλάνης, Φουρκάν, Μήλιος και Ζυγκερίδης, ενώ για τον Ατρόμητο οι Γκορμπούνοφ, Μπάγκα, Φυτανίδης, Μπρίτο, Δ. Παπαδόπουλος, Νάτσος και Γκουγκούδης.

Ώρα 14:48 Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Βαγγέλης Κιοτζένης από την Ξάνθη, με βοηθούς τους Κούλα Χασάν και Τάσο Χατζημωυσιάδη, επίσης από την Ξάνθη, ενώ τέταρτος διαιτητής είναι ο Γιώργος Κυριαζίδης από τον Έβρο.

Ώρα 14:55 Ήλιος με δόντια στην Κομοτηνή, με τη θερμοκρασία να είναι γύρω στους 4 βαθμούς. Ελάχιστος κόσμος στο γήπεδο, περίπου 150 θεατές αυτή τη στιγμή στη Θύρα 1.

Ώρα 14:58 Οι δύο ομάδες κάνουν την επίσημη εμφάνιση τους στον αγωνιστικό χώρο.

1′ Έναρξη του αγώνα

3′ Μεγάλη ευκαριά από τον Ατρόμητο. Ο Ούμπιδες εκτέλεσε κόρνερ που κέρδισε ο Ατρόμητος από τα αριστερά, ο Στόιτσεφ πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, η μπάλα πέρασε παράλληλα από την εστία του Τζελέπη, μπροστά από έναν όμιλο παικτών και ο Πολίμος έδιωξε εκ νέου σε κόρνερ

8′ Νέα μεγάλη ευκαιρία από τον Ατρόμητο. Εκπληκτικό ανάποδο ψαλίδι από τον Μπαστακό, πετάγεται στο Γ της εστίας του ο Τζελέπης και διώχνει σε κόρνερ. Το κόρνερ εκτελεί ο Ούμπιδες, η μπάλα παίρνει τροχιά για τα δίχτυα και ο Τζελέπης διώχνει και πάλι σε κόρνερ

10′ Ωραία ατομική προσπάθεια από τον Τόνσο από τα αριστερά, πέρασε δύο παίκτες του Πανθρακικού, όμως δεν πρόλαβε πάνω στη γραμμή να γυρίσει, με τον Τζελέπη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια

11′ Πρώτη καλή προσπάθεια για τον Πανθρακικό, με τον Κάρδαρη να σεντράρει και τον Μπεκατώρο να πιάνει την κεφαλιά, η οποία πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

11′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Τόνσο πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του, μπήκε μέσα στη μεγάλη περιοχή και με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ. Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-1

13′ Σουτ του Ούμπιδες, η μπάλα κοντράρει και φεύγει κόρνερ

14′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Ούμπιδες εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μπαστακός έπιασε το σουτ, η άμυνα του Πανθρακικού δεν μπόρεσε να διώξει και με δεύτερη προσπάθεια ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Περιστερίου. Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-2

15′ Γκολ και στην Καλλιθέα για τον Παναιτωλικό που ανοίγει το σκορ

20′ Ο Παναιτωλικός διπλασιάζει τα τέρματα του στην Καλλιθέα. Με αυτό το αποτέλεσμα ο Πανθρακικός περνάει και με ισοπαλία.

28′ Ο Παναιτωλικός καθαρίζει νίκη και πρόκριση, καθώς προηγείται πλέον με 0-3 της Καλλιθέας. Στην Κομοτηνή έχει πέσει ο ρυθμός μετά το εκρηκτικό ξεκίνημα του Ατρομήτου

30′ Αναγκαστική αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Νάτσος παίρνει τη θέση του Ούμπιδες που τραυματίστηκε

38′ Νέο γκολ στην Καλλιθέα για τον Παναιτωλικό, 0-4 το σκορ για την ομάδα του Αγρινίου

41′ Σουτ του Κεϊτά από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Τζελέπη

45′ Σουτ του Πλέγα έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα ψηλά άουτ

45′ Ένα θα είναι το λεπτό των καθυστερήσεων

45’+2′ Τέλος του πρώτου ημιχόνου στην Κομοτηνή. Ένα τέταρτο ήταν αρκετό στον Ατρόμητο για να προηγηθεί με 0-2 και να έχει αυτή τη στιγμή σκορ πρόκρισης. Μετά το 15′ ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Πανθρακικό να προσπαθεί, αλλά να μην έχει κάποια αξιόλογη φάση. Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-2

Ωρα 15:53 Θυμίζουμε ότι την μετάδοση προσφέρουν τα Coffee Lab, το πρακτορείο ΟΠΑΠ Παντούλη, η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλαντικών» του Νίκου Τρίχα, τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 και τα Χαλιά Ιωακειμίδη.

46′ Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

53′ Γκολ για τον Ατρόμητο! Ο Τόνσο πετυχαίνει ένα γκολ καρμπόν με το πρώτο, καθώς πέρασε 5-6 παίκτες του Πανθρακικού και με πλασέ νίκησε και τον Τζελέπη και κλείδωσε την πρόκριση για την ομάδα του. Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-3

60′ Δεύτερη αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Δημήτρης Παπαδόπουλος στη θέση του Τόνσο

62′ Ευκαιρία για τον Πανθρακικό, με τον Ηλιάδη. ύστερα από σέντρα από τα δεξιά να βρίσκεται μέσα στη μεγάλη περιοχή και λίγο αριστερά χωρίς να πιέζεται ιδιαίτερα, όμως το σουτ που επιχείρησε ήταν άστοχο

63′ Ο Ατρόμητος κλείνει τις αλλαγές του. Ο Γκουγκούδης στη θέση του Λημνιού

65′ Πρώτη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Ο Ψάλτης στη θέση του Ηλιάδη

69′ Πρώτη κίτρινη κάρτα στο παιχνίδι για τον Γαβριηλίδη

72′ Ο Παναιτωλικός έκανε το 0-5 στην Καλλιθέα

74′ Δεύτερη αλλαγή για τον Πανθρακικό. Στη θέση του Κάρδαρη ο Κυριαλάνης

79′ Τρίτη αλλαγή για τον Πανθρακικό, η οποία είναι και αναγκαστική. Στη θέση του Πλέγα που τραυματίστηκε ο Μήλιος

82′ Ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπεκατώρο, η μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου

84′ Η Καλλιθέα πετυχαίνει το γκολ της τιμής και κάνει το 1-5

90′ Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων

92′ Ωραίο ευθύβολο σουτ από τον Μπεκατώρο, μπλοκάρει ο Παπαδόπουλος

93′ Τέλος το αγώνα στην Κομοτηνή, με τον Ατρόμητο να κερδίζει δίκαια τον Πανθρακικό, που μένει εκτός συνέχειας του Κυπέλλου Ελλάδος. Τελικό αποτέλεσμα: Πανθρακικός – Ατρόμητος 0-3

Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, ευχαριστούμε και τους χορηγούς μας, που μας βοήθησαν στη μετάδωση του αγώνα. Ακολουθεί το ρεπορτάζ της αναμέτρησης, καθώς και πλούσιο φωτορεπορτάζ.