LIVE από τον Εύοσμο για το Κύπελλο Ελλάδος: Αγροτικός Αστέρας – ΑΟ Ξάνθη 1-1 ( Τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον αγώνα Αγροτικός Αστέρας – Ξάνθη για την τρίτη και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος. Από το αποτέλεσμα του αγώνα θα κριθεί ποια από τις δυο ομάδες θα προχωρήσει σους 16 του θεσμού.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα μπορέσετε να πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα Αγροτικός Αστέρας – Ξάνθη με τον οποίον ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Κυπέλλου.

Ωρα 14:18  Ο αγώνας αυτός αρχικά είχε οριστεί για τις 19:30 το βράδυ, όμως δεν διαθέτει προβολείς το γήπεδο του Ευόσμου και άλλαξε η ώρα, ενώ καρατομήθηκε ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΠΟ.

Ωρα 14:21  Η Ξάνθη ευνοείται και με την ισοπαλία, σε αντίθεση με τον Αγροτικό Αστέρα που θέλει μόνο τη νίκη για να προκριθεί.

Ώρα 14:24 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:28 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319.

Ώρα 14:33 Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

Ώρα 14:38 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

14.48 Η σύνθεση για την φιλοξενούμενη ομάδα της Ξάνθης : Ζίβκοβιτς, Παπαγεωργίου, Ντε Λούκας, Γουάλας, Ράνος, Φλίσκας, Λάζιτς, Νιέτο, Ορφανίδης Π., Λισγάρας, Καμαρά

14.49 Ο προπονητής της Ξάνθης Ράσβαν Λουτσέσκου θα έχει μαζί του στον πάγκο τους : Σταθάκης, Τριάδης, Σολτάνι, Λουσέρο, Βασιλακάκης, Ορφανίδης Λ., Σβάρνας

14.52 Η σύνθεση για την γηπεδούχο ομάδα του Αγροτικού Αστέρα : Γουναρίδης, Γκέσιος, Βαφέας, Αργυρίου, Χουκόλης, Μπουτζίκος, Χατζής, Τριανταφυλλάκος, Γκέκας, Θεοδωρίδης, Πάλλας

14.54 Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα Χατζηαθανασίου Θάνος θα έχει μαζί του στον πάγκο τους : Κάμπας, Πάτο, Δεινόπαπας, Παπαδημητρίου, Γεγούσης, Έππας, Φιλίππε

14.58 Διαιτητής του αγώνα είναι ο κ. Αρετόπουλος με πρώτο βοηθό τον κ. Διπλάρης και δεύτερο βοηθό τον κ. Παρασίου

1′ Έναρξη του παιχνιδιού

10′ Φτάσαμε αισίως στο πρώτο 10 λεπτό της αναμέτρησης χωρίς κάτι αξιοσημείωτο μπροστά στις 2 εστίες με την μπάλα να παίζεται κυρίως στον χώρο του κέντρου με τις δύο ομάδες να κάνουν αμφότερες αρκετά λάθη.

18′ Πρώτη ευκαιρία στην αναμέτρηση που ανήκει στην ομάδα της Ξάνθης με τον Καμαρά που επιχείρησε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά στέλνοντας την μπάλα λίγα μέτρα έξω από την εστία του Γουναρίδη.

23′ Μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Θράκης με τον Λισγάρα να πιάνει την κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ του Νιέτο με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα Γουναρίδη.

26′ Καλό σουτ του Ορφανίδη Π. έξω από την περιοχή με την μπάλα να καταλήγει λίγα μέτρα πάνς από το οριζόντιο δοκάρι του Αγροτικού.

33′ Η Ξάνθη έχει την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβολία των κινήσεων χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ουσιαστικά την εστία του Γουναρίδη με εξαίρεση την ευκαιρία με την κεφαλιά του Λισγάρα.

38′  Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη με την εκτέλεση φάουλ του Λισγάρα που επιχείρησε δυνατό σουτ με τον Γουναρίδη να μπλοκάρει με δυσκολία σε δύο χρόνους.

45 ‘Λήξη του πρώτου ημιχρόνου χωρίς να κρατηθούν καθυστερήσεις! Αγροτικός Αστέρας-Ξάνθη 0-0

15.53 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

15.54 Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι το Cafe-Bar De Novo, το οποίο μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 5 στην πόλη της Ξάνθης. Σας υπόσχεται ωραία μουσική, διασκέδαση και διάφορου είδους εκδηλώσεις, όπως Cocktail Nights ή βραδιές κρασιού. Περισσότερες πληροφορίες με ένα κλικ ΕΔΩ ή στο τηλέφωνο του καταστήματος 25410-72319

15.56  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλές τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα κλικ εδώ.

15.57 Τέλος χορηγός της μετάδοσης της σημερινής 5ης αγωνιστικής είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ εδώ.

15.59 Με το αποτέλεσμα που έχει διαμορφωθεί εώς τώρα στην αναμέτρηση και το 0-0 να παραμένει, η ομάδα της Θράκης ευνοείται και με αυτόν τον βαθμό συνεχίζει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

45′ Έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου στον Εύοσμο!

53′ Η ομάδα του Αγροτικού έχει μπει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο μετά την ανάπαυλα ψάχνοντας το γκολ που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση καθώς αναζητά μόνο την νίκη.

56 ‘Γκοοοολ για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Νιέτο εκμεταλλεύεται τις κόντρες και με πλασέ εντός περιοχής κάνει το 0-1. Αγροτικός Αστέρας- Ξάνθη 0-1

58′ Πρώτη αλλαγή για τον Αγροτικό με τον Πάτο να περνάει στην θέση του Πάλλα.

60′ Πρώτη αλλαγή και για την ομάδα της Ξάνθης με τον Λάζιτς να περνάει εκτός και να εισέρχεται στην θέση του ο Τριάδης

61′ Φοβερή ευκαιρία για την Ξάνθη με τον Ορφανίδη Π. να βγαίνει σε θέση τετ α τετ αλλά το πλασέ του να καταλήγει πολλά μέτρα έξω από την εστία του Γουναρίδη χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσει την πρόκριση για την ομάδα της Ακριτικής πόλης.

67′ Γκολ για την ομάδα του Ευόσμου. Πέναλτι για τον Αγροτικό σε χέρι του Καμαρά εντός περιοχής με τον Τριανταφυλλάκο να ευστοχεί γράφοντας το 1-1. Αγροτικός- Ξάνθη 1-1

66′ Δεύτερη αλλαγή για τον Αγροτικό με τον Φελίπε να περνάει στην θέση του Γκέκα

71′ Τρίτη και τελευταία αλλαγή για τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Τεγούσης στην θέση του Θεοδωρίδη.

72′ Δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη με τον Λουσέρο να περνάει αντί του Ορφανίδη Π.

78′ Κλείνει και τις αλλαγές του ο Λουτσέσκου με τον Σολτάνι να περνάει στην θέση του σκόρερ μέχρι στιγμής της Ξάνθης Νιέτο.

80′ Έχουμε μπει στο τελευταίο 10 λεπτό της αναμέτρησης με την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα να πιέζει για να ένα δεύτερο γκολ που θα του δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση και την Ξάνθη να κρατάει την υπέρ της ισοπαλία που με το ως τώρα αποτέλεσμα παίρνει αυτή την πρόκριση.

88′ Η Ξάνθη έχει κλείσει τους χώρους με μαζική άμυνα προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις θέλοντας να εκμεταλλευτεί τους  κενούς χώρους που έχουν αφήσει οι παίκτες του Αγροτικού.

90+4′ Λήξη της αναμέτρησης! Η Ξάνθη με αυτό το αποτέλεσμα παίρνει την πρόκριση στην επόμενη φάση εκμεταλλευόμενη το γκολ του Νιέτο στο 56′ λεπτό. Αγροτικός Αστέρα- Ξάνθη 1-1

Να ευχαριστήσουμε για άλλη μια φορά και τους χορηγούς της σημερινής μετάδοσης που βοήθησαν να γίνει αυτή πραγματικότητα. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε τον αγώνα από το ThrakiSportS, μείνετε μαζί μας καθώς ακολουθεί πλούσιο ρεπορτάζ από τον αγώνα.