Σάρωσε τα μετάλλια η Ειρήνη Μπράμου του ΟΦΘΑ! Δύο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο στο γκραν πρι Χριστουγέννων!

 

Εντυπωσιακή ήταν η παρουσία της Ειρήνης Μπράμου του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης στο γκραν πρι Χριστουγέννων, την κορυφαία κολυμβητική διοργάνωση της χρονιάς, που φιλοξενήθηκε στην πόλη του Βόλου το Σαββατοκύριακο.

Η νεαρή αλεξανδρουπολίτισσα πρωταθλήτρια κατέκτησε τέσσερα μετάλλια, δυο χρυσά, ένα ασημένιο και ένα χάλκινο σε μια διοργάνωση που από τους γνώστες του αθλήματος χαρακτηρίζεται η σημαντικότερη της χώρας σε 25άρα πισίνα και θεωρείται αντίστοιχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Το Σάββατο η Μπράμου κατέκτησε την πρώτη θέση στα 100 μέτρα πεταλούδα γυναικών, σημειώνοντας χρόνο 1.03″28. Δεύτερη πίσω της έμεινε η Μητσάκου με 1.03″50.

Λίγο αργότερα αναδείχθηκε τρίτη και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και στα 50 μέτρα ύπτιο με χρόνο 30″21. Μπροστά της τερμάτισαν η Τροχαλάκη του Ολυμπιακού με 29″23 και η Κιρτσόγλου του Άρη με 30″13.

Την Κυριακή η Μπράμου ντούμπλαρε τις νίκες της στην πεταλούδα, καθώς κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο και στα 50 μέτρα με χρόνο 28″70 αφήνοντας και εδώ δεύτερη την Μητσάκου.

Ωστόσο η 18χρονη Εβρίτισσα πήγε πολύ καλά και στα 100 μέτρα ύπτιο όπου ολοκλήρωσε την προσπάθειά της σε 1.03″54 που της χάρισε το ασημένιο μετάλλιο και οριακά δεν κατέκτησε το χρυσό που πήγε για τρία εκατοστά του δευτερολέπτου στην Τροχαλάκη.

Η Μπράμου ήταν ουσιαστικά η μοναδική εκπρόσωπος του ΟΦΘΑ στην διοργάνωση και έβγαλε τον σύλλογό της αλλά και συνολικά την θρακιώτικη κολύμβηση ασπροπρόσωπη με τις επιδόσεις της.